Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Săli gratis pentru elevi, la organizarea Balurilor bobocilor din Alba Iulia: Primăria a încheiat parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor

Publicat

Primăria Alba Iulia va asigura şi în acest an închirierea sălii de spectacole de la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru organizarea Balurilor Bobocilor. Printr-un parteneriat între cele două instituţii, elevii din cadrul liceelor din Alba Iulia nu vor fi nevoiţi să suporte costurile necesare închirierii unei astfel de săli.

„Ca în fiecare toamnă, la puţin timp de la începerea anului şcolar, liceenii din Alba Iulia se pregătesc de Balul Bobocilor. Una dintre marile probleme cu care se confruntă tinerii este susţinerea de care are nevoie un astfel de eveniment. Cu atât mai mult în vreme de criză, soluţiile pe care elevii le au la dispoziţie sunt extrem de puţine. În urma numeroaselor solicitări adresate primarului municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, administraţia locală se va implica ca în fiecare an în susţinerea balurilor bobocilor. Astfel, municipalitatea va putea să ofere un sprijin important şi egal pentru toţi cei care doresc să înceapă liceul aşa cum am făcut-o cu toţii. Primăria va asigura, printr-un parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, închirierea sălii de spectacole pentru organizarea evenimentelor. În acest fel, bobocii din toate unităţile vor putea să îşi înceapă experienţa de licean într-un mod plăcut şi conform tradiţiei”, au transmis reprezentanţii administraţiei locale.

Odată cu începerea anului școlar, pe lângă revederea colegilor sau întâlnirea cu noii colegi, elevii așteaptă cu sufletul la gură Balurile Bobocilor. Cu siguranță, cei mai nerăbdători sunt elevii de clasa a IX-a care vor încerca să se facă remarcați în noua școală prin participarea la bal și de ce nu câștigarea titlului de Miss sau Mister Boboc.

Pentru cei care doresc să știe din timp în ce date vor avea loc balurile bobocilor din județul Alba, vă prezentăm o listă cu o parte dintre liceele care au programat deja evenimentele:

Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” Alba Iulia25 octombrie; invitaţi special formația BUG Mafia.

Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia1 noiembrie; invitaţi special Guess Who.

Colegiul Tehnic Dionisie „Pop Marțian” Alba Iulia8 noiembrie

Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia – 15 noiembrie; invitat special Grasu XXL.

Colegiul Naţional „Titu Maiorescu” Aiud – 14 noiembrie

Colegiul Tehnic Aiud – 8 noiembrie

Liceul Sportiv Sebeş – 8 noiembrie.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax