Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Seară de prezentare clipuri publicitare la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Publicat

În data de 7 decembrie 2011, între orele 18.00 şi 21.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor, albaiulienii care ştiu să savureze o reclamă reuşită sunt aşteptaţi la „Lumini! Cameră! … Publicitate!”. Este vorba despre un eveniment care îşi propune să pună publicul albaiulian la curent cu universul publicităţii, iar, pe parcursul celor 3 ore şi jumătate, vor fi difuzate 4 calupuri publicitare, structurate pe diverse teme: Men vs. Women,  Food & Drinks, Evoluţia publicităţii în România, Topuri.

Evenimentul este organizat de Cercul de Marketing  din Alba Iulia, pe modelul „Nopţii devoratorilor de publicitate”, iniţiat de Jean-Marie Boursicot. Vor fi organizate concursuri cu premii surpriză şi un invitat special va binedispune atmosfera.

Cercul de Marketing s-a format acum 3 ani şi este compus din studenţi ai Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, pasionaţi de marketing. „Lumini! Cameră! … Publicitate!” este primul eveniment de asemenea magnitudine organizat de Cercul de Marketing din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax