Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șeful Transgaz și-a trecut în CV că este inginer petrolier, când de fapt este subinginer. Salariu de 17.400 de EURO pe lună

Publicat

Ion Sterian, directorul Transgaz, a scris în CV-ul postat pe site-ul oficial al institutiei că este la baza inginer în petrol și gaze, obținând diploma după studii de lungă durată la Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești, în perioada 1978-1983. Specializarea era în Forajul sondelor și exploatarea zăcămintelor de petrol și gaze.

Potrivit informațiilor HotNews.ro, diploma lui Ion Sterian este de subinginer, nu de inginer, așa cum apare în CV. De asemenea, și-a trecut în CV doi ani de cursuri în plus.

În urma verificărilor făcute de HotNews, a reieșit că directorul Transgaz este la baza subinginer, cu o diploma de subinginer obținută în 1983 la Ploiești, iar ulterior, în 1999, și-a continuat studiile la programul de Inginerie Economică de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV).

Potrivit oficialilor de la USAMV, lui Ion Sterian i s-au echivalat discipline din anul I si II și a mai dat examene de diferență astfel încât a intrat în anul III și a absolvit în iunie 2002.

Miza: super-salariu de peste 17.000 de euro lunar

Sterian este unul dintre cei mai bine plătiţi CEO ai unei companii de stat în contextul în care acesta a încasat 970.000 lei în anul 2018, echivalentul a 80.800 lei (17.400 de euro) lunar, potrivit calculelor realizate de ZF din cea mai recentă declaraţie de avere.

În document, semnat pe 9 mai 2019, nu se menţionează dacă veniturile primite de Ion Sterian sunt nete sau brute, dar în ghidul de completare al declaraţiilor de avere se precizează că la această rubrică veniturile sunt nete.

Sursă: Hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 26.09.2019 at 12:07

    Mosulica, esti un mincinos ! Pentru ce merite iei tu atata banet, cu aprobarea cui esti remunerat astfel ? O fi tot PSD-ul la mijloc ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax