Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sfinţii CONSTANTIN şi ELENA 2021: MESAJE pentru familie, prieteni, colegi şi cunoştinţe, în sărbătoarea din 21 mai

Publicat

mesaje

Una dintre cele mai importante sărbători ortodoxe este pe 21 mai, atunci când credincioşii îi pomenesc pe Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. 

Citeşte şi Sfinţii Constantin şi Elena: MESAJE, URĂRI şi idei de FELICITĂRI pentru prieteni, colegi, cunoscuţi sau familie

Perioada în care au domnit a fost cunoscută drept “Epoca de aur”. Datorită lor, creştinismul a devenit religie permisă, jertfele sângeroase au fost interzise şi duminica a fost stabilită zi de odihnă în Imperiul Roman.

Pe 21 mai, îşi sărbătoresc onomastica aproximativ 1,8 milioane de români, majoritatea femei. Dacă aveţi în cercul de prieteni, în familie, la serviciu sau cunoaşteţi persoane care poartă numele de Elena, Ileana, Constantin, Costel, Costică sau alte derivate, nu uitaţi să le faceţi o bucurie şi să le transmiteţi un mesaj în această perioadă.

Vă oferim câteva idei de mesaje, SMS şi urări pe care le puteţi folosi pentru a face mai frumoasă ziua celor care îşi sărbătoresc ziua numelui:

Mesaje pentru apropiaţi – familie, prieteni

La mulţi ani! Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu!

Sfântul/sfânta căruia/căreia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ţi aducă linişte şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă în suflet. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

Pentru mine reprezinţi totul în viaţă. De ziua numelui tău, îţi spun că sufletul meu îţi doreşte tot ce e mai bun!

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească!

Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu să fii iubit(ă) şi să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!

Fiecare clipă ce se scurge să te aducă tot mai aproape de visurile tale. Să prinzi aripi care să te poarte, dincolo de orice iluzie, către fericirea adevărată. La mulți ani, Elena!

Sunt aici, sunt cu tine, mereu. Şi acum, în ziua în care îţi sărbătorim onomastica. Te iubesc şi vreau să ştii că o să fie bine.

Este minunat să ştii că te place cineva, că acel cineva se gândeşte la tine şi are nevoie de tine … dar mai e minunat să ştii că exista cineva care nu-ţi uită niciodată ziua numelui. La Mulţi Ani!

Se spune că iubiţii sunt ca luna, iar fraţii ca stelele. Cerul poate arăta bine fără lună, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulţi ani, fratele / sora mea dragă!

Citește și Mesaje de Ziua Copilului 2021 * SMS pentru 1 Iunie  – Urări si felicitări de 1 iunie * Cele mai frumoase mesaje de ”la mulți ani” de ziua copilului  * Mesaje pentru nepoți de la bunici

Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îţi urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani!

Să ai parte de cât de multă fericire îţi poate cuprinde inima, de cât de multe zâmbete îţi poate dărui o zi si de toate binecuvântările pe care ţi le poate aduce viaţa. La mulţi ani Constantin / Costică / Costel / Costin / Costi / Costinel / Costelus / Elena / Ileana / Leana / Lena / Nuti / Lenuta!

Cu ocazia zilei de nume, îţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!

Îţi doresc să ai parte de o zi minunată. Să stii că eşti şi vei fi mereu iubit/ă de toţi prietenii tai. Cu drag, …

La Mulţi Ani, Constantine. Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.

Sa ne trăieşti, Elena / Lenuţa / Costică / Costel / Nuţi / Costi / Ileana, ani mulţi si buni, Norocul sa-ti dea ghes mereu, minuni, Orice dorinţa-ţi pui să se-mplinească, Iar anii care trec te-ntinerească!

Este doar înca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, este ziua ta! La mulţi ani, iubitule/iubito!

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare uşor. La Mulţi Ani!

La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!

Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu să fii iubit(ă) şi să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!

Mesaje pentru colegi / şefi / cunoştinţe

Felicitări de Sfinții Constantin și Elena: Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

La zi aniversară, noi îţi urăm numai de bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi urăm un sincer „La mulţi ani!”

La mulţi ani, cu ocazia zilei de „Sfinţii Constantin si Elena”! Să ai/aveţi parte de bucurii şi împliniri!

De ziua numelui tău, îţi doresc noroc, fericire si sănătate şi să ti se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!

Cu ocazia zilei onomastice, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

La mulţi ani şi mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sănătate si numai bucurii!

Cele mai calde urări de bine, sănătate şi fericire, de ziua numelui. La mulţi ani!

La mulţi ani cu sănătate, Sa iti dea Domnul tot ce doreşti, Zile senine si fericire, Elena/Constantin, sa ne trăieşti!

La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!

Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer- La multi ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

Alte mesaje

La mulţi ani tuturor celor care poartă numele sfinţilor împăraţi Constantin şi Elena! Să vă călăuzească şi să vă ajute să urmaţi calea spre Domnul!

Îţi urez „La mulţi ani”, pentru că porţi acest nume. Sfântul Constantin, pe care îl reprezinţi, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si liniştea interioara.

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor care-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte de împliniri, satisfacţii, multă sănătate. Dumnezeu să te călăuzească şi să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! Anii să treacă precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească! La mulţi ani!!!

Cu ocazia zilei Sfinţişorului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La Mulţi Ani!

Cu ocazia zilei onomastice, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorintele. Sănătate şi numai bucurii!

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax