Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Amplasarea unui cort în Parcul Unirii pentru promovarea proiectului „Alba Iulia 2020 – Capitală Culturală Europeană”, refuzată de Primărie

Publicat

Iniţiatorii proiectului „Alba Iulia 2020 – Capitală Culturală Europeană” au solicitat, joi, Primăriei municipiului, respectiv edilului-şef Mircea Hava aprobare pentru amplasarea unui cort în Parcul Unirii, în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie şi 21 – 25 decembrie, cu scopul de răspândi materiale informative şi de a promova proiectul. În răspunsul semnat de primar se arată că solicitarea nu poate fi aprobată, pe motiv că, în perioada respectivă, în Parcul Unirii se desfăşoară manifestări cu ocazia Zilei Naţionale a României şi ulterior va fi amenajat Orăşelul Copiilor, cu menţiunea propunerii unei alte locaţii.

Cererea a fost depusă de preşedintele interimar al Comitetului de Iniţiativă „Alba Iulia 2020 – Capitală Culturală Europeană”, Radu Todoran.

În cortul respectiv, urmau să fie distribuite pliante informative şi 1000 de baloane, toate cu însemnele campaniei. De 1 Decembrie, în acest punct iniţiatorii urmau să organizeze şi o conferinţă de presă.

În adresa semnată de primarul Mircea Hava, este precizat faptul că solicitanţii sunt invitaţi la sediul Primăriei, pentru „stabilirea unei alte locaţii, după data de 1 decembrie”.

În urmă cu câteva zile, primarul Mircea Hava a declarat că susţine proiectul „Alba Iulia 2020 – Capitală Culturală Europeană” şi că este dispus să colaboreze cu iniţiatorii acestui proiect.

În condiţiile în care solicitarea privind amplasarea cortului în Parcul Unirii a fost refuzată, iniţiatorii campaniei pentru susţinerea proiectului amintit vor desfăşura în zonă acţiuni de distribuire a materialelor de promovare – 5.000 de pliante şi 1.000 de baloane – cu sprijinul unor voluntari.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. TH

    vineri, 25.11.2011 at 15:44

    Administratia locala a facut o mare gresala. Era ocazia perfecta , evenimentele fiind compatibile………dar de unde nu e……….nici Dumnezeu nu cere……………

    • GABI

      sâmbătă, 26.11.2011 at 09:40

      Pai da ! Ce-l mai intereseaza pe Hava chestia asta atat timp cat nu se va intampla in mandatul lui sau si nu se va mai putea lauda?

      • stefan

        duminică, 27.11.2011 at 10:36

        dar in al cui mandat crezi ca se va intampla (sa presupunem ca se va intampla)? al pnl-istilor? :))))) =))))))))))))))) Ce gluma buna!!!!

  2. Dan Simedru

    sâmbătă, 26.11.2011 at 15:33

    Si voi va-ti „drogat”, cu pastilele `Piticului Atomic?

  3. Florin Roman

    sâmbătă, 26.11.2011 at 21:38

    Prietene va trebui sa te obisnuiesti cu asta! Hai te salut Dănuț!

    • Ana

      duminică, 27.11.2011 at 13:45

      Cred ca „o sa te obijnuiesti tu, Florinel”, ca ai sa incepi sa i-ti inghiti sindur, „pastilele”!

  4. Mihai

    miercuri, 30.11.2011 at 12:56

    Chiar daca ar fi o realizare enorma pt orasul si judetul nostru, capitala culturala nu e decat un vis. Sa fim realisti, unde e cultura la noi in oras/judet? E peste tot, dar lipseste cu desavarsire.. Inafara de istoria orasului ce alt atu avem? Sunt atat de multe orase in Europa asta care ne depasesc la pas (inclusiv in Romania) incat ma face sa cred ca ideea asta a venit doar pentru a mai castiga niste capital politic. Ar fi extraordinar sa castigam, dar sunt foarte rezervat privind sansele ca asa ceva sa se intample.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax