Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sorin Bumb, deputat PNL de Alba: Va urma un întreg lanț de alte scumpiri, după creşterea preţului gazelor

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Sorin Ioan Bumb, atrage atenţia că va mai urma o scumpire semnificativă a gazelor, în primăvară și, apoi un întreg lanț de alte scumpiri, pentru că prețul gazelor influențează prețul a foarte multe alte produse utilizate în gospodăriile românilor.

“Nici n-a început bine Anul Centenarului că PSD deja se referă doar la sută!

Din păcate însă, doar în contextul unor noi scumpiri… S-a scumpit gazul cu 8 la sută, s-a scumpit curentul cu 5 la sută, crește dobânda de referință la 2 la sută, se va pune o taxă auto de vreo două sute, va mai urma, prin primăvară, o scumpire a gazului de încă câtva la sută… PSD nu se gândește însă și de unde va scoate populația toate aceste sute.

Citește și Lotul 3 al Autostrăzii Sebeş-Turda va fi deschis circulației până în MARTIE. Concluzii înainte de recepția lucrărilor

Am avertizat public, încă din luna aprilie a anului trecut, asupra costurilor ascunse pe care populația va trebui să le suporte în această iarnă, ca urmare a liberalizării prețului gazelor. De două zile, vedem cu toții în mass-media același comunicat: gazele se scumpesc la solicitarea furnizorilor. Altfel spus, ca urmare a liberalizării, PSD a scăpat de tot din mână reglementarea pe acest sector și acum prețurile le fac doar furnizorii. Foarte curând, probabil, o să începem să auzim iarăși de băieții deștepți din energie, doar că, de data aceasta în domeniul gazelor.

Citește și Primăria Alba Iulia a semnat contractul pentru ridicarea mașinilor parcate ilegal. Vezi care sunt TARIFELE

Trist este însă că scumpirile nu se opresc aici. Va mai urma o scumpire semnificativă a gazelor, undeva în primăvară și, în plus, va urma un întreg lanț de alte scumpiri, pentru că prețul gazelor influențează prețul a foarte multe alte produse utilizate în gospodăriile românilor.

Citește și FOTO: Directorul DSP Alba a fugit de probleme în Thailanda. După divorț, Sinea poartă din nou verighetă

Nu pot să nu remarc, încă o dată, din păcate, cinismul guvernării PSD. Cu zâmbetul pe buze, într-o pauză de ciomăgeală la partid, PSD bagă iarăși mâna, adânc, în buzunarul românilor. Într-adevăr, social-democrația, peste tot în lume, costă. În România însă, îi costă doar pe cetățeni!”, transmite, într-un comunicat, deputatul PNL de Alba, Sorin Ioan Bumb.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax