Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Alba Iulia, cercetat pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului. Avea leziuni la o mână

Publicat

politie

Un tânăr din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și fără permis. Poliția l-a depistat după un apel la 112, joi, în care se semnala că acesta ajunsese cu mașina în curtea unei firme, având leziuni la o mână.

Echipaje de poliție, jandarmi și ambulanță au intervenit în acest caz, pe strada Tudor Vladimirescu. Inițial, tânărul nu a cooperat cu forțele de ordine, fiind în stare de agitație.

Din datele SAJ Alba, echipajul de ambulanță i-a acordat primul ajutor, pentru toaletarea plăgii tăiate pe care o avea la un deget, însă bărbatul a refuzat inițial transportul la spital pentru suturarea rănii. Potrivit unor surse, acesta ar fi spus că s-a tăiat la un deget după ce folosise un fierăstrău.

IPJ Alba a comunicat, vineri, că joi, în jurul orei 10.00, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin, care prezenta leziuni la o mână, a coborât de la volanul unui autoturism, pe care l-a abandonat într-o curte de pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu.

Polițiștii ajunși la fața locului, l-au identificat pe un tânăr de 20 de ani, din Alba Iulia, care avea o leziune la mâna dreaptă, dar nu a dorit să ofere detalii despre cum s-ar fi rănit.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul a condus un autoturism pe străzile din Alba Iulia, având permisul de conducere suspendat.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax