Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânără din Alba Iulia, amendată cu 5.500 de lei pentru apel fals la 112. Reclamase că era sechestrată într-o casă din oraș

Publicat

O tânără din Alba Iulia a fost amendată cu 5.500 de lei după apel fals la 112. A reclamat că este lipsită de libertate, într-o casă din municipiu, apoi și-a închis telefonul. La căutarea ei au participat 20 de polițiști și jandarmi.

Potrivit IPJ Alba, luni, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat-o pe o femeie de 28 de ani, din Alba Iulia, care, duminică seara, a efectuat un apel la SNUAU 112 și a anunțat că este lipsită de libertate, într-o casă din Alba Iulia, spunând că nu cunoaște adresa.

Femeia și-a dat un nume fals, iar ulterior efectuării apelului și-a închis telefonul.

La activitățile de verificare a celor reclamate și de localizare a apelului și a apelantei, au fost implicați 16 polițiști și 4 jandarmi, care au fost sprijiniți de polițiștii Direcției Operațiuni Speciale și de cei ai Unității Teritoriale de Analiză a Informației Alba Iulia.

Femeia le-a declarat polițiștilor că s-a certat cu concubinul său, care ar fi înșelat-o și, pe fondul supărării și pentru a se răzbuna pe acesta, a sunat la 112.

Polițiștii au sancționat-o contravențional, pentru apelare abuzivă și alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție, cu amendă în valoare de 5.500 de lei, conform prevederile OUG 34 din 2008.  

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax