Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânără din Alba Iulia cu dosar penal după ce a condus fără permis. Şi proprietara maşinii este cercetată de Poliţie

Publicat

volan

O tânără în vârstă de 26 de ani din Alba Iulia este cercetată de Poliţie după ce a condus un autoturism fără a deţine permis. Poliţiştii i-au deschis dosar penal şi proprietarei maşinii, care ar fi ştiut că fata nu avea permis, dar totuşi i-a încredinţat autoturismul.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 14 iulie, în jurul orei 14.40, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Serviciului Rutier, au depistat o tânără 26 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Garoafei din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul îi fusese încredinţat tinerei, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către o altă tânără de 26 de ani, din Alba Iulia, cu toate că ştia că nu deţine permis de conducere.

Faţă de prima tânără, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, iar faţă de cea de-a doua, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru a fi condus de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 16.07.2018 at 23:18

    Asta a fost urmarita, altfel nu se poate explica prezenta politiei pe o strada infundata, care da in camp, din Paclisa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax