Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tentativă de fraudă în numele Kaufland cu ”cadouri” la tombolă. Precizările companiei: Nu accesați linkurile, campania este falsă

Publicat

„Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă!” este mesajul otrăvit pe care l-au primit o mulțim de români.

Este o tentativă de fraudă care redirecționează utilizatorii către linkuri false, unde li se cer o serie de date care îi pot lăsa fără bani în conturi. 

Vezi și: Scrisoarea nigeriană, acum și pe WhatsApp. Te anunță că ai devenit bogat, înainte să rămâi sărac. Avertismentul autorităților

Numele şi logo-ul companiei Kaufland România sunt folosite în mod fraudulos în cadrul unei campanii online false, care urmăreşte inducerea în eroare a publicului, au anunțat joi reprezentanții companiei.

Kaufland România avertizează clienţii în legătură cu o tentativă de fraudă prin intermediul unei false oferte online sub forma: „Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă!”.

Concursul fals este reprezentat sub forma unui chestionar care îi invită pe cei ce îl accesează să răspundă la 4 întrebări despre Kaufland cu promisiunea că vor beneficia la final de un card cadou în valoare de 2000 de lei.

”Mesajul care circulă în mediul online “Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă! Prin chestionar, veţi avea şansa să obţineţi Un card cadou în valoarea de 2000 lei” redirecţionează utilizatorii către linkuri (…) care nu aparţin companiei noastre şi îi îndemnăm pe utilizatori să nu participe la astfel de concursuri şi să nu acceseze aceste link-uri” au transmis reprezentanții magazinului.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax