Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Traficanţii de utilaje agricole rămân după gratii

Publicat

 

Curtea de Apel Alba Iulia a respins, joi, recursul depus de cei 7 inculpaţi în dosarul furturilor de utilaje agricole din ţări UE, pentru a fi cercetaţi în stare de libertate, aceştia urmând să rămână, în continuare, în arest preventiv. Învinuiţi în acest dosar sunt  7 persoane dintre care 5 cu domiciliile în judeţul Arad, un inculpat cu domiciliul în judeţul Hunedoara şi un inculpat cetăţean italian.

Aceştia sunt acuzaţi că fac parte dintr-un grup infracţional organizat, pentru săvârşirea infracţiunii de  furt calificat cu consecinţe deosebit de grave din state ale  Uniunii Europene – Franţa, Italia şi Austria. Cei şapte identificau utilaje agricole, verificau modul în care erau  depozitate de către proprietari, căile de acces pentru pătrunderea prin efracţie, eventualele sisteme de alarmă sau sisteme de urmărire GPRS, după care sustrăgeau utilajele, le transportau în România, folosind documente falsificate şi apoi le vindeau.

Reamintim că grupul a fost prins de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Alba Iulia, în 11 decembrie şi au primit decizie de arestare preventivă pe 29 de zile, la Tribunalul Hunedoara.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax