Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Traseul turistic din zona Mamut, de lângă Alba Iulia, ecologizat de voluntari. Muncă și distracție într-o zi frumoasă de toamnă

Publicat

Ministerul Tineretului și Sportului în parteneriat cu Romsilva a desfășurat sâmbătă, 21 septembrie 2019, campania de ecologizare „Mișcare pentru un mediu curat”.

La nivelul judetului Alba, Direcția Județeana pentru Sport și Tineret Alba împreună cu Romsilva Alba și alături de peste 60 de participanți de la Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, Cercetașii Creștini Alba, Jandarmeria Alba, Asociația Proiectul Viziunea Nevăzătorilor, elevi și profesori ai  Liceului de Muzică și Arte Plastice Alba Iulia, părinți și copii voluntari din Alba Iulia, au ecologizat traseul turistic din zona Mamut, și parcul de aventură, bucurându-se în același timp de o plimbare condimentată cu jocuri în aer liber într-o zi splendidă de toamnă.

Organizatorii mulțumesc pe aceasta cale tuturor participanților pentru spiritul civic de care au dat dovadă și pentru faptul că au reusit  să acorde din timpul lor pentru activități de voluntariat pentru comunitate. Asociația Filantropia Ortodoxă Alba le-a oferit tuturor intrare gratuită la Parcul de Aventură din zonă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax