Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trupa Zadar din Alba Iulia cere sprijin pentru a se putea califica în finala Festivalului „The Global Battle of The Bands”

Publicat

Trupa Zadar din Alba Iulia poate fi, cu ajutorul albaiulienilor, în topul preferaților la Festivalul The Global Battle of the Bands (GBOB). Aceasta este cea mai mare și cea mai apreciată competiție de muzică live pentru formații de toate genurile muzicale și nivelurile de popularitate şi caută să descopere talentele la nivel național, pentru a le expune unui public internațional.
Început în 2004, cu 16 țări participante, concursul s-a transformat într-un adevărat „Campionat Mondial de Muzică” pentru formații. GBOB a devenit pentru formațiile muzicale ceea ce Cupa Mondială este pentru fotbal. În fiecare an au loc spectacole de calificare la nivel local, regional și național în țările participante pe tot globul, iar câștigătorii se întrec la Finala Mondială, ce va avea loc anul acesta în Filipine. Anul trecut, trupa constănţeană White Walls a ocupat locul 5 la finala mondială din Malaezia.
Festivalul GBOB Romania va avea loc la București, în Arenele Romane, în 24, 25 și 26 noiembrie 2011, iar votarea trupelor pentru calificarea în finală se poate face numai în perioada 1-20 noiembrie 2011, prin SMS. Formațiile înscrise în concurs pot fi vizualizate și muzica le poate fi ascultată pe https://gbob.com/vot.
Printre trupele înscrise la GBOB Romania se numără şi Trupa Zadar, din Alba Iulia, formată din Dan Tudor (chitară, voce), Vali Andronache (voce, chitară), Laur Făgădar (tobe), Alex Ciorogar (bass), Ovi Pârjol (clape). Trupa este formată în 2011, au ca gen muzical pop-rock-ul şi, după şase luni de la înfiinţare, au ajuns în preferinţele nemţilor, într-un top de specialitate, în momentul în care liderul trupei, Dan Tudor, a urcat piesa  „Tu nu eşti” pe un site german de muzică. În scurt timp, voturile ascultătorilor au plasat-o chiar pe prima poziţie. Melodia a fost la capitolul favorite atât la secţiunea rock, cât şi la cea generală, unde a rămas pe primul loc două săptămâni consecutiv.

Componenta trupei Zadar:
Dan Tudor – chitara, voce
Vali Andronache – voce, chitara
Laur Fagadar – tobe
Alex Ciorogar – bass
Ovi Parjol – clape
Albaiulienii îi pot vota prin SMS la numărul 1200, cu mesajul GBOB17. Un SMS costă 0,6 euro +TVA. Un număr mare de SMS-uri trimise le cresc şansele Trupei Zadar să intre în finala festivalului The Global Battle Of The Bands de la București.

Ema CRACIA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax