Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Circulație în condiții de iarnă pe Autostrada A1 Sebeș-Sibiu. Atenționări pentru șoferii aflați în trafic

Publicat


Polițiștii rutieri reamintesc șoferilor să manifeste prudenţă la volan, în condițiile în care pe segmentele de autostradă din Alba și Sibiu ningea abundent, duminică dimineața și se circula în condiții de iarnă.

Pe autostrada A1 Sibiu – Deva se circula în condiții de iarnă, în special pe tronsonul kilometric 238 (Sibiu) – 292 (Cunța, județul Alba), unde ningea abundent. Ningea și între kilometrii 292 (Cunța, județul Alba) și 412 (Holdea, județul Hunedoara), însă fără depuneri pe partea carosabilă. Traficul era redus, duminică dimineața și se acționa pentru deszăpezire.

Drumarii de la SDN Sibiu au acționat cu 21 autoutilaje și au răspândit 96 tone sare pe: DN1, DN7, DN7C, DN14, DN14A, DN14B. Pe A1 Săliște s-a actionat cu 24 autoutilaje, fiind răspândite 98 tone sare pe A1 și A3.

DRDP Cluj – SDN Alba a acționat cu 20 autoutilaje și a răspândit 124 tone material antiderapant, iar SDN Autostrăzi – Cluj a acționat cu 23 autoutilaje și 232 tone material antiderapant, respectiv 5.6 tone clorură de calciu.

Pe autostrada A1 Deva – Nădlac, în zona kilometrului 467 (Buziaș, județul Timiș) carosabilul era parțial acoperit cu zăpadă, se acționa cu material antiderapant. Traficul era redus pe intrarea în țară și moderat către ieșire.

Pe autostrada A3 București – Ploiești traficul era redus, carosabilul fiind uscat.

Pe DN1 București – Brașov și DN 1A Brașov – Ploiești, pe raza județelor Prahova și Brașov, valorile de trafic erau reduse, carosabilul fiind umed.

Pe DN7, pe raza județului Argeș, carosabilul era umed, valori reduse de trafic, iar în Vâlcea, carosabilul era uscat, valori reduse de trafic. În Sibiu, ningea la ora 7.30, se acționa cu material antiderapant, valorile de trafic fiind reduse.

Conducătorilor auto li se recomandă să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, conducătorii auto trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate.

surse: InfoTrafic Poliția Română, DRDP Brașov


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

BLAJ

Blaj, „orașul florilor”. Aproape 180.000 de plante ornamentale vor înfrumuseța în acest an parcurile și arterele din municipiu

Publicat

Blajul se va umple în acest an de flori. Primăria cumpără aproape 180.000 de plante ornamentale, care vor înfrumuseța  localitatea începând din primăvară. Cetățenii din „Mica Romă” dar și turiștii se vor putea bucura astfel de o adevărată „simfonie a florilor”, care va da culoare spațiilor verzi, parcurilor și arterelor din municipiu. Primăria Blaj a […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Atenție călători! MODIFICĂRI în circulația mai multor trenuri care trec prin zona Teiuș, din 27 ianuarie. LISTA

Publicat

CFR Călători a anunțat modificări temporare substanțiale în mersul trenurilor. Orarul de circulație urmează să fie diferit pentru câteva zeci de trenuri, în urma unor lucrări de reabilitare la infrastructura feroviară pe secțiunea Coșlariu Grupa Podu Mureș – Teiuș. La majoritatea trenurilor schimbările vor ține patru luni, în câteva cazuri se adaugă peste 30 de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Accident evitat în ultima clipă, în Hunedoara. Șoferul unui camion, la un pas de tragedie după o manevră inconştientă

Publicat

Un şofer de camion a fost la un pas să provoace un accident grav pe DN 7, în Hunedoara. O cameră de bord a surprins incidentul petrecut joi, între Simeria și Deva, în zona barierei de la Săulești. În imagini se vede cum camionul intră de pe un drum secundar pe şoseaua naţională, fără să […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Acțiune nocturnă de amploare a polițiștilor din Alba Iulia pentru combaterea consumului de alcool și droguri

Publicat

Polițiștii rutieri din Alba Iulia au organizat sâmbătă noaptea o acţiune de amploare pentru combaterea conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive.  Acțiunea a început în jurul orei 22.30, de pe Bulevardul Încoronării, din zona parcării de la Colegiul Național Horea, Cloșca și Crișan dar s-a derulat în mai multe puncte din […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate