Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cum arată de sus, străzile din Alba Iulia. Lumea a ieșit la cumpărături de Paște, în Vinerea Mare

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFHZ1YsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Mai multe zone din Alba Iulia s-au transformat într-un adevărat furnicar, în febra cumpărăturilor de Paște. Alte părți ale orașului, au fost însă mai liniștite. 

Alba24 vă prezintă imagini din dronă din principalele zone ale orașului. Se poate observa că față de alți ani, există foarte mulți oameni care au încercat să evite aglomerația pentru a nu se expune ei și familiile lor, riscului de infectare.

”Am fost la piață și la magazin pentru că nu vom mai ieși în săptămâna care urmează. A fost mult lume în unele zone, dar am păstrat distanța și am încercat să ne protejăm și pe noi, și pe angajații magazinelor și vânzătorii din piață” a spus unul dintre pensionarii ieșiți din casă în intervalul 11.00 – 13.00.

”A fost foarte aglomerat, am stat mult la coadă la intrare, dar e ok. Mă așteptam să fie așa. Ne-am grăbit ca să apuce și alții să intre și am mai ratat unele lucruri pe care doream să le iau, deși aveam listă. Nu am mai ieșit de mult și am uitat pe la ce rafturi sunt produsele. Aste e, am luat destule, sănătate tuturor” a spus o femeie care a ales și ea această zi pentru cumpărături.

Reamintim că deplasarea este permisă în anumite condiții și trebuie însoțită de document justificative și de asemenea că președintele Klaus Iohannis a făcut apel la limitarea deplasărilor și a socializării în această perioadă, din cauza riscului foarte mare ca pandemia care afectează lumea să scape de sub control în România.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pensionar

    vineri, 17.04.2020 at 16:06

    Din pacate nu se respecta ,ca cele două ore intre 11-13 să fie al seniorilor cu bolii multiple fără ajutor cate au nevoie la cumpărături,farmacie,piața facturi.Un bolnav are nevoie de 10-20 minute să ajungă la destinație,di are la dispoziție 2 ore.tinere cam de 4-5 ori mai mult.PENIBIL CA IN CARTRA JUNGLEI .CEI PUTERNICI LA PUTERE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax