Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO Gafe și greșeli ale ministrului propus pentru Educație: „Mă bucur că am ajuns să tai pamblica”

Publicat

YouTube video

De la „genunche” la „pamblică”. Dacă ați avut probleme cu greșelile gramaticale și de limbă ale fostului ministru al Educației Liviu Pop, atunci urmăriți acest video cu noul ministru propus pentru Educație în Guvernul Dăncilă, Valentin Popa, care chiar o ține din greșeală în greseală.

Citește și Trei miniştri din Guvernul Dăncilă au legături cu judeţul ALBA. Unul este ”moștenit” din cabinetul Tudose

Prof. univ. dr. ing. Valentin PopaValentin Popa este rectorul Universității Ștefan cel Mare din Suceava. De notat că Liviu Dragnea și-a început turneul în Moldova în timpul crizei politice la Suceava, unde a căutat sprijinul filialei locale.

Valentin Popa s-a născut pe 12 iulie 1964 și este profesor universitar doctor inginer. A absolvit Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor în 1989. Din 2009 până în prezent a fost conducător de doctorat pentru domeniul său. Este profesor universitar din 2005 și predă Sisteme de intrare-ieșire, Sisteme de identificare, Dispozitive și circuite electronice, potrivit news.ro.

Teza sa de Doctorat – „Contribuții la creșterea vitezei de procesare în modemuri”, susținută public pe 24 aprilie 1998, în specializarea „Componente, dispozitive și circuite electronice”, l-a avut ca îndrumător științific pe prof. dr. ing. Gheorghe Maxim, Universitatea „Gh. Asachi” Iași.

Citește și Florin Roman cere demisia Daliei Dărămuș, fiica șefei IȘJ Alba, dintr-un post în care a ajuns fără concurs

A publicat mai multe cărți de specialitate, articole științifice, lucrări în reviste cotate ISI, are un brevet de invenție și a câștigat mai multe Granturi în competiții internaționale.

Este căsătorit cu Renati Nicoleta și are doi copii. Îi plac vânătoarea și călătoriile.

Citește și Noi decidem ce mașini parcate ilegal vor fi ridicate! Mesaje sub ștergător de la Poliția Locală Alba Iulia

Potrivit declarației sale de avere, semnată în luna iunie 2011, Valentin Popa deține 33,33% dintr-o bucată de pământ intravilan de 3.600 de metri pătrați în Mitocas, dobândit prin cumpărare, teren pe care îl împarte cu soția sa și cu încă o persoană. El a moștenit 2.000 de metri pătrati de teren agricol în localitatea Huși și mai deține, prin cumpărare, jumătate dintr-un teren agricol de 5.542 de metri pătrați situat în localitatea Botus.

Valentin Popa deține, împreună cu soția sa, un apartament de peste 90 de metri pătrați în municipiul Suceava, achiziționat în 1993, o casă de vacanță în localitatea Botus, construită în anul 2010. Valentin Popa deține două autoturisme, cumpărate în 2005 și 2006.

Venitul anual al lui Valentin Popa era înainte de a ocupa funcția de rector, potrivit declarației sale de avere, de 219.778 de lei.

Citește și NOI CREȘTERI SALARIALE la Primăria Alba Iulia. Șefii vor lua de 4,5 ori mai mult decât media pe județ

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax