Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: În miez de noapte, la furat de arbuști. Doi tineri din Alba Iulia, surprinși de camerele de filmat în timp ce smulgeau pomișorii de pe marginea drumului

Publicat

la furat de arbust În timp ce se plimbau cu bicicletele prin Alba Iulia, zona Ardeleana, doi tineri s-au gândit că și-ar dori în grădină câțiva arbuști ornamentali. Pentru că tot îi găseau pe marginea drumului, în fața unei case, de ce să nu profite de situație și să smulgă arbuști, că doar era noapte și nu-i vedea nimeni. Din nefericire pentru ei, proprietarul casei care a fost „prădat” avea camere de filmat, care au surprins întreaga acțiune.

Evenimentul s-a petrecut marți, în jurul orei 23.00. În imagine se poate vedea cum cei doi, un băiat și o fată, trec pe lângă casă, observă arbuștii și se întorc. Fata coboară de pe bicicletă și smulge fără pic de jenă două dintre plante. Băiatul o asistă de la distanță, fără să intervină.

„Poate îi recunoaște cineva. Zona „Ardeleana”. Hoața este o blondă cu ochelari care, împreună cu partenerul ei, cu bicicleta care pare a fi albă, s-au gândit ca în a 3-a zi de Paști să se fericească cu doi arbuști ornamentali. Sper din tot sufletul să-i găsim împreună și să le batem obrazul”, ne scrie un cititor Alba24.ro care ne-a pus la dispoziție videoclipul.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. crinel

    joi, 05.05.2016 at 21:13

    cătă nesimtire

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax