Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO INTERVIU: Omul de milioane de euro de la Alba Iulia. Lucrurile neștiute din viața city managerului Nicolaie Moldovan

Publicat

YouTube video

La etajul I al Primăriei Alba Iulia, după ce treci de câteva uși și te învârți pe holuri ca într-un labirint, încep să apară, inscripționate pe pereți, citate motivaționale. Atunci îți dai seama că te apropii de biroul city managerului municipiului, Nicușor Moldovan. Aici se nasc proiectele care au adus banii europeni în oraș. Şi se vor mai aduce, până în 2023, încă 100 de milioane de euro, majoritatea fonduri nerambursabile. 

Cine este omul care de șase ani este administrator al acestui oraș ne spune chiar el, într-un interviu oferit ziarului Alba24.ro.

Veți afla cum a ajuns Nicușor Moldovan primul city manager al municipiului, cum și ce a muncit în anii de facultate pentru a se putea întreține la Cluj-Napoca, cum a reușit să învețe limba chineză, ce nu-i place la primarul Mircea Hava, dar și dacă se vede viitor primar al acestui oraș.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 23.08.2018 at 20:09

    Ma tot intreb ce calitati a avut omul asta fata de altii de a ajuns intr-un post unde zici ca faci ce ar trebui sa faca altii. Ba si ce salar are !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax