Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(VIDEO) Liderul PSD Ioan Dîrzu: „Primarii PDL din Alba sabotează referendumul prin scrisori către populație”

Publicat

YouTube video

După ce liderii liberali au prezentat câteva „situații-problemă” în contextul referendumului, prin care cetățeni ai județului Alba sunt împiedicați să participe la vot, liderul PSD, Ioan Dîrzu, a adăugat la toate acestea și exemplul a doi primari din Alba, care au trimis oamenilor scrisori prin care încercau să îi convingă să nu participe la vot, duminică, 29 iulie 2012. Este vorba despre primarul Gheorghe Rotar din Blaj și Traian Ursaleș din comuna Meteș, ambii membri PDL. Cu toate acestea, social-democrații se arată optimiști, sunt convinși că populația va ieși la vot în număr mare.

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu a vorbit, joi, în conferință de presă, despre „abuzurile” care se petrec în anumite zone ale județului Alba: „Toți cetățenii orașului Blaj au primit o adresă din partea primarului, prin care îi îndeamnă să nu meargă la vot. De asemenea, încă o adresă de acest fel a fost trimisă de către primarul de la Meteș, prin care motivează că ar fi mai bine ca oamenii să se odihnească decât să meargă la vot”, a precizat Ioan Dîrzu.

Vedeți mai jos conținutul celor două scrisori:

„Noi am sesizat organele competente în așa fel încât să intervină în termen scurt pentru a se remedia această situație. Bineînțeles că dorim respectarea legii, sancționarea celor care au trecut la aceste măsuri, eu spun, abuzive. Credem că în data de 29 iulie 2012 populația va merge și va sancționa activitatea pe care nu a avut-o Traian Băsescu”, a adăugat Ioan Dîrzu.

Vedeți mai jos declarațiile liderului PSD, Ioan Dîrzu, despre referendum:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. cucu

    joi, 26.07.2012 at 14:53

    si voi ce pana mea impartiti prin posta romana? sau voi aveti voie si altii nu?

    • eu

      vineri, 27.07.2012 at 11:44

      Prezenta la vot este o indatorire cetateneasca, si constitue principalul instrument de exercitare a democratiei.Cine indeamna cetateni sa nu se prezinte la vot este un DUSMAN AL DEMOCRATIEI. Stimati concetateni daca vreti sa renuntati la aceasta atat de FRAGILA DEMOCRATIE din aceasta perioada, stare creata de domnii pdl-isti prin CAPO DE TUTI PDL-ei, D-l Basescu Traian, care urla ca o fiara incoltita, ranita, muribunda, cu ulimele resurse pilitice, si care se autointituleaza” simbol si aparator al democratiei” dar, culmea nesimtirii ,chiar si pentru un politician, Va indeamna sa nu va prezentati la vot. RUSINE D-le Basescu. gestul D-vs este atat imoral cat si neconstitutional, sa cereti cetatenilor acestei tari sa renunte, de dragul pastrarii fotliului prezaidentia, la acest drept fundamental pentru orice democratie, nici cand erati capitan, inainte de a vinde flota Romaniei, nu a-ti fi avut acest drept de a cere subalternilor acest lucru, bietii de ei, in schimb i-ati obligat sa va duca in spate, „in carca” 3-4 etaje – R U S I N EEEEE.
      STIMATI CONCETATENI indiferent care va fi obtiunea Dvs PREZENTATI-VA LA VOT, LA REFERENDUM, sa dovedim intregii Comunitati Europene ca suntem un popor civilizat si meritam sa facem parte din Europa unita, ca cunoastem regulile democratiei si ca la respectam chiar daca EXpresedintele Basescu ne indeamna la o conduita total nedemocratica.
      Dumnezeu sa va ajute sa ganditi,in momentul exprimarii votului, cum este mai bine pentru voi, pentru copiii vostri, pentru Romania si sa votati in consecinta.
      H A I D E T I C U T O T I I L A V O T .

  2. vali

    vineri, 27.07.2012 at 15:56

    Va fi pentru prima data cand nu voi vota. Nu voi fi niciodata partasa la nerespectarea constitutiei si nu le voi face jocul d-nilor Ponta si Antonescu.Acestia doi cred ca poarta tot timpul o oglinda in buzunar si nu mai vad nimic in jurul lor decat propiul chip speriat.
    Sunt convinsa ca foarte,foarte multi USL-isti (in special PNL-isti) le vor da o lectie de neutat,neprezentandu-se la vot,iar mai apoi inlaturandui.
    AMIN !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax