Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Mihai Dăscălescu: În cazul în care nu ne vom atinge obiectivul, eu voi fi principalul răspunzător. Îmi asum

Publicat

Președintele secției de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia, Mihai Valentin Dăscălescu, a anunțat miercuri că își asumă responsabilitatea totală în cazul neîndeplinirii obiectivului impus de către conducere.

La începutul lunii mai a anului 2023, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, anunța mărirea bugetului echipei de fotbal a CSM Unirea Alba Iulia, pentru îndeplinirea obiectivului promovării în eșalonul secund al fotbalului românesc.

Astfel, Mihai Dăscălescu a primit mână liberă în a găsi un staff tehnic și a completa lotul de jucători, în vederea îndeplinirii obiectivului.

Prima mutare făcută de președintele secției de fotbal a CSM-ului a fost numirea unui antrenor principal, Stelian Gherman, care a fost prezentat miercuri, 28 iunie, în cadrul unei conferințe de presă.

Întrebat fiind de unul dintre reporterii alba24 cine va fi principalul răspunzător în cazul unui eșec, Gabriel Pleșa a evitat să ofere un răspuns concret.

„Oamenii cei mai apropiați de echipă sunt primii care trebuie să analizeze de ce s-ar întâmpla un astfel de eșec” a spus Pleșa.

Ulterior, Mihai Dăscălescu a menționat că ia asupra sa responsabilitatea tuturor rezultatelor din viitoarea stagiune, fie că echipa va promova, sau nu.

„În cazul în care nu ne vom atinge obiectivul, eu voi fi principalul răspunzător. Îmi asum!” a spus el.

Unirea Alba Iulia are ca obiectiv promovarea… sau barajul

După ce din discursul tuturor oamenilor din conducerea clubului, inclusiv cel al primarului Gabriel Pleșa, a reieșit ideea că obiectivul primordial pentru viitoarea stagiune este promovarea în Liga 2, lucrurile par a se fi schimbat.


„O eventuală înfrângere la baraj nu ar fi considerată un eșec. Obiectivul este să încheiem sezonul pe primele două poziții și să jucăm barajul”, a mai spus Gabriel Pleșa la conferința de prezentare a noului antrenor

„Contractul cu Stelian Gherman a fost semnat pentru doi ani, deci nu am pus promovarea ca obiectiv principal”, a completat Radu Urcan, directorul Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia.

Mihai Dăscălescu, Radu Urcan, Stelian Gherman, Gabriel Pleșa și Dan Iordăchescu – foto: alba24

Așadar, obiectivul noului antrenor nu este neapărat promovarea în eșalonul superior, ci în primul rând calificarea la barajele de promovare.

Asta spre deosebire de ceea ce Gabriel Pleșa, Radu Urcan și Mihai Dăscălescu au declarat anterior.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 28.06.2023 at 20:05

    Şi ce-i dacă nu-ţi îndeplineşti obiectivul, nimeni nu-ţi taie capul.Românul este obişnuit cu neîndeplinirile. Stai blând.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax