Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO ”Monumentul teribilismului” la Alba Iulia. Băncile din parcul central puse în picioare de mai mulți tineri, pentru un selfie

Publicat

Mai multe banci din parcul central al Municipiului Alba Iulia, mai exact parcul Casei de Cultură a Studenților, au devenit subiect de distracție pentru mai mulți tineri. 

Totul s-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 00.30, în spatele Casei de Cultură a Studenților, chiar față în față cu o parcare cu plata, unde de cele mai multe ori stă parcată o mașină a Poliției Locale Alba Iulia. 

Zona respectivă este des frecventată de grupuri de tineri, dar în ultimele luni și de oameni ai străzii, care deseori au un comportament violent față de personalul magazinelor din jurul parcului.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Noul șef al Poliției Locale Alba Iulia și-a început activitatea. Ce mesaj i-a transmis viceprimarul Emil Popescu

Potrivit unui cititor alba24.ro, băncile au fost luate din parc, cărate și apoi ridicate în picioare de un grup de tineri. Apoi cei care au făcut monumentul și-au făcut mai multe selfie-uri cu acesta.


Toată acțiunea a durat o vreme, însă aceștia nu au fost deranjați de nimeni.

Miercuri, 3 august, în jurul orei 9.00, băncile erau în aceeași poziție. Mai mult de atât, pe băncile respective era pus și un bolovan destul de greu, fix în mijlocul acestora.

CITEȘTE ȘI: Parcul din centrului orașului Alba Iulia, plin de oameni ai străzii și bețivi violenți. Autoritățile par să evite problema

Alba24.ro a mai scris și în trecut despre problemele din parcul central, mai exact în perioada în care mai multe persoane fără adăpost frecventau zona și se manifestau violent sau făceau mizerie în zonă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Dumitru Lucia Elena

    miercuri, 03.08.2022 at 12:07

    Politia locala din Alba Iulia este foarte „vigilenta”. Se plimbă cu mașinile. A fost devastat și pasajul din fața parcului. Atunci de ce mai avem politie locală?

  2. pilu

    miercuri, 03.08.2022 at 13:04

    Sat fără câini !

  3. Giurgiu

    miercuri, 03.08.2022 at 13:42

    Miliția locala, doarme?
    Știm ca doarme,avem pe strada arnsberg, zeci de mașini pe trotuar, cand se ridicau mașinile era alta lege, acum este alta?
    Între blocuri ce sa mai vorbim, unii platesc parcarea, altii pe trotuar, cetățenii cu cărucioare cu copii circula pe sosea!!!
    Rusine!!!!

  4. kretz

    vineri, 05.08.2022 at 14:36

    păi dacă șeful de la politia locală e soțul cui este ce vreți să se întâmple? dar nu inteleg de ce autorul art nu pune intrebările necesare la politia locală și la primărie. totul e prezentat ca o banală stire pt ucis plictiseala. sa nu cumva să deranjăm pe cineva din mărimile locale

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax