Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(VIDEO) Primele impresii ale liderilor PDL după alegeri: „N-aș fi putut să cred că, în Alba, votul politic va fi atât de politic”

Publicat

„N-aș fi putut să cred că, în Alba, votul politic va fi atât de politic”, este de părere primarul Mircea Hava, care a declarat că „este greu să vezi că cineva care nu a făcut nimic e amendat pentru măsurile de austeritate luate de Guvernul Boc”. Discuțiile au avut loc pe marginea rezultatelor la alegerile locale din județ, unde deși a câștigat, PDL a simțit votul alegătorilor, care l-a sancţionat.

Părerile primarului din Alba Iulia au fost împărtășite și de senatorul Alexandru Pereș, președintele CJ Alba, Ion Dumitrel și deputatul Clement Negruț, care au fost prezenți în conferința de presă a PDL.

Mircea Hava a discutat și despre alianțele care se vor face în perioada următoare  „cu cei care vor fi dispuși să o facă”. Acesta a recunoscut că i-a convocat la discuții pe reprezentanții PP-DD: „Am avut deja întâlnirea cu PP-DD, dar nu au cerut nimic, doar am discutat. Am constatat în schimb o lipsă de cunoaștere a legilor. Sunt mulți care nu au citit încă ce atribuții are primarul și ce fac alții”.

Primarul a vorbit și despre viceprimarii pe care îi va avea începând cu acest an. Hava recunoaște că nu crede că PDL va mai avea doi viceprimari, pentru că nu are numărul de voturi, dar cel puțin susține că există suficiente voturi pentru a avea un viceprimar. Acest subiect nu a fost însă dezvoltat de niciunul dintre liderii PDL Alba, care au declarat că deocamdată se află doar la faza de discuții.

În ceea ce privește conducerea PDL, Hava a declarat că îl susține pe Vasile Blaga la acest post dar că Ungureanu este așteptat oricând în partid, pentru a realiza împreună alte proiecte.

Alexandru Pereș este convins că, de acum înainte, PDL  Alba va trebui să fie mai atent la reprezentanții Puterii din județ, în timp ce Clement Negruț se mândrește cu faptul că s-a dovedit încă o dată că PDL, în Alba, are o echipă câștigătoare.

Vizionați integral primele declarații ale liderilor PDL din Alba după alegerile locale:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax