Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Scandal monstru la Hunedoara. Polițiștii, luați la bătaie după ce au încercat să rețină un bărbat

Publicat

Scandal la Hunedoara. Polițiștii care au încercat să rețină un bărbat care nu avea documentele prevăzute de lege pentru situația Stării de Urgență în care ne aflăm au fost bătuți de locuitorii unui cartier. 

Deocamdată nu este clar ce s-a petrecut. Pe filmări oamenii strigă că este un abuz, se aud înjurături și chiar se folosesc pistoalele cu șocuri electrice.

UPDATE 1: La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie, trei dintre persoanele care au luat parte la aceste violențe identificate și au fost duse la sediul Poliției pentru a fi audiate.

UPDATE 2 (ora 21.00):

Având în vedere interesul mass-media față de incidentele din cartierul Micro 7, din Hunedoara, facem următoarele precizări: În acest moment, după intervenția poliției și jandarmeriei, toate persoanele din acea zona s-au retras în locuințe și situația a revenit la normal.

Reamintim faptul că în timp ce verificau respectarea prevederilor ordonanțelor militare, echipajele de poliție au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă.

Imediat după acest moment, polițiștii au fost atacați cu pietre și alte obiecte contondente de mai multe persoane din respectivul cartier, rude și cunoscuți ai bărbatului care era legitimat de poliție.

După identificarea participanților la agresiune, trei persoane au fost ridicate de polițiști și conduse la sediul poliției pentru audieri.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ultraj și distrugere. Echipajele de ordine publică rămân în continuare în zonă pentru a preveni orice alte incidente.

Poziția IPJ Hunedoara:

”Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 7 din municipiul HUNEDOARA, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.

Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (intrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul intervenției).

Intervenția polițiștilor era una de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenti la adresa polițiștilor”.

Știre în actualizare

Sursă video: Facebook/ Alina Diana Hanganu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. RIKA

    sâmbătă, 18.04.2020 at 23:26

    Trebuie să fie bătuți milițieni ce fac abuzuri si da amenzi, oamenii nu msi au banii si ei le ia banii, e starea de urgentă pt a fi abuzuri și sa se fura mai iute si poporul român moare de foame și in spitalele din țară sunt uitați de ei fără mâncarea și medicamente, nu se mai poate așa, jos conducerea și președintele

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate