Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA Cum se pregătește Alba Iulia de epoca post-Hava. Parcul Unirii inundat de gunoaie, o povară administrativă

Publicat

YouTube video

Nesimțirea cetățenilor merge mână în mână cu nepăsarea autorităților, la Alba Iulia. De câteva zile, zeci de gunoaie stau aruncate în zona șezlongurilor din Parcul Unirii. Din peisajul dezolant, admirat în aceste zile de tot mai mulți turiști, nu lipsesc pet-urile, sticlele și dozele de bere, cutiile de pizza, cojile de semințe sau mucurile de țigară. 

În condițiile în care Mircea Hava pleacă la Bruxelles, orașul pare a intra într-o nouă eră, iar serviciile primăriei par a se mișca tot mai greu. Cu toate că a fost una dintre investițiile anului 2018, cu prilejul Centenarului, Parcul Unirii și zona din jur pare deja o povară pentru autoritățile locale, cele care trebuie să îl întrețină.

Podul de sticlă a fost deja în parte deteriorat, iar monumentul Unirii, aflat, de asemenea, în zonă, nu a fost încă finalizat.

Revenind la parc, dincolo de „bariera de buruieni”, care aproape a acaparat florile și arbuștii de zeci de mii de euro plantați în zonă, pământul și iarba din jurul șezlongurilor a fost „inundată” de gunoaie. De remarcat ar fi că este una dintre cele mai circulate zone ale orașului, fiind locul prin care trec o mare parte dintre turiștii care merg în cetate.

Unii dintre cetățenii care au ajuns în zonă au uitat probabil că sunt în mijlocul unui oraș și au „petrecut” în voie, uitând să ia cu ei la plecare și gunoaiele pe care le-au adus. Polițiștii locali nu au văzut, bineînțeles, nimic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Miron

    marți, 18.06.2019 at 18:39

    Nu numai parcul din Cetate este plin de gunoi. Uitați-vă în fata și spatele sediului Primăriei, unde gunoaiele de tot felul zac de mai multe zile. Cel puțin pe trotuarul care duce la Primărie, florile uscate de tei nu au fost maturate de săptămâna trecută.

  2. Dan

    marți, 18.06.2019 at 19:35

    Va uitati doar in Cetate dar tot orasul este napadit de buruieni.

  3. Ilie

    miercuri, 19.06.2019 at 12:54

    Politia locala este ocupara cu relocarea masinilor neparcate in sutele de locuri de parcare amenajate de iubitii nostrii administratori responsabili. Oare cei responsabili cu spatiul verde isi incaseaza banii…asa…lunar? Sau or fii in concediu fara plata? S-au aruncat bani grei pt centenarul p&&&i ca sa amenajeze o cetate de 2 lei. Acum se vad consecintele lucrului bine gandit si facut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax