Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VINERI: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, la Alba Iulia. Peste 300 de posturi oferite de angajatori

locuri de munca

Publicat

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba organizează vineri, 19 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Până marţi şi-au anunţat participarea 20 de agenţi economici care oferă peste 320 locuri de muncă.

Acţiunea se desfăşoară în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, în Sala de conferinţe PAEM situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), începând cu ora 09:30.

Evenimentul are ca scop facilitarea accesului absolvenților la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. Pot participa și celelate categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ se pot adresa agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

Până în acest moment şi-au anunţat participarea 20 de agenţi economici care oferă peste 320 locuri de muncă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate