Connect with us
Publicitate

TEIUȘ

VINERI: Lansare de carte, la Teiuş. Autoarea Carolina Baldea prezintă volumul de poezie „Îngerul ierbii”

Publicat

Vineri, 28 septembrie, de la ora 17.00, Casa de Cultură a oraşului Teiuş găzduieşte o lansare de carte, înscrisă în seria evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri.

Volumul de poezie “Îngerul ierbii” este semnat de Carolina Baldea. Cu o încărcătură deosebită, generată de sensibilitatea aparte a autoarei, care-şi lansa în septembrie 2016 cartea de debut – „Cu visele în braţe”, evenimentul este deschis tuturor celor care vor să cunoască valorile locale.

“Faptul că avem un astfel de eveniment  la noi, la Teiuş, printr-o fericită coincidenţă, chiar  în Anul Centenar, arată încă o dată potenţialul unor oameni sensibili, care prin talentul lor dau un plus de valoare vieţii culturale din oraşul nostru, aflat într-o continuă dezvoltare şi schimbare în bine şi pentru care sloganul “Teiuşul – primul” este o realitate.

Lansăm pe această cale invitaţia de a participa la acest eveniment găzduit de primitoarea noastră casă de cultură, unde cu siguranţă ne vom încărca cu o energie pozitivă, generată de talentul şi sensibilitatea autoarei, susţinută de oameni cărora le pasă şi pentru care cultura nu reprezintă doar un simplu cuvânt”, spune primarul oraşului Teius, Mirel Vasile Hălălai.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax