Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vitezoman fără permis, prins de polițiștii din Teiuș. Dosar penal pentru un tânăr din județul Arad

Publicat

Un tânăr din județul Arad s-a ales cu dosar penal sâmbătă, după ce a fost depistat de polițiștii din Teiuș în timp ce circula cu un autoturism, cu viteză peste limita maximă admisă și fără permis. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 mai 2020, în jurul orei 17,20, polițiștii din Teiuș, în timp ce acționau pe strada Clujului din oraș, cu aparatul radar, au depistat un autoturism care circula cu viteză peste limita maximă admisă.

La volanul autoturismului era un tânăr de 22 de ani, din Pecica, județul Arad, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pasager în autoturism a fost identificat un tânăr de 25 de ani, din județul Timiș, care este proprietarul autoturismului pe care-l încredințase prietenului său, pentru a-l conduce pe drumurile publice, cu toate că știa că acesta din urmă nu posedă permis de conducere.

Față de tânărul de 22 de ani, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, iar față de cel de 25 de ani, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințare unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane despre care se știe că nu deține permis, pentru a fi condus pe drumurile publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax