Connect with us
Publicitate

BLAJ

Volei Alba Blaj – Volero Le Cannet: Echipa noastră a pierdut în fața franțuzoaicelor, după un meci intens

Publicat

Volei Alba Blaj – Volero Le Cannet. Echipa noastră a pierdut în fața franțuzoaicelor cu 2-3 (18-25, 25-22, 25-15, 20-25, 13-15), după un meci intens, care a durat 137 minute.. 

Campioana României, Volei Alba Blaj, a susținut, după opt ani de la debutul în Liga Campionilor, primul meci din faza grupelor organizat la Blaj. 

Echipa noastră a întâlnit pe Alba Blaj Arena, de la ora 18:00, campioana Franței, Volero Le Cannet, într-o partidă contând pentru etapa a doua a Grupei E.

Interesul a fost foarte mare pentru această partidă, potrivit Radio Blaj. Până miercuri dimineața campioana României a reușit să comercializeze majoritatea biletelor puse în vânzare pentru acest meci.

Cele două echipe sunt învingătoarele din prima etapă a Grupei E a Ligii Campionilor.

Săptămâna trecută, Volero Le Cannet a trecut de SC Prometey Dnipro, pe teren propriu, scor 3-0, iar Volei Alba Blaj a învins, în deplasare, campioana Poloniei, ŁKS Commercecon Łódź, scor 3-1.

Volei Alba Blaj – Volero Le Cannet: statistici

Este a șaptea întâlnire dintre cele două echipe: de patru ori a câștigat Volei Alba Blaj, iar de două ori s-a impus Volero Le Cannet, ambele victorii ale campioanei Franței fiind obținute în ediția trecută a grupelor Ligii Campionilor.

Totodată, este pentru prima dată când cele două echipe s-au întâlnit la Blaj, după ce oponentele din această seară s-au mai confruntat la Cannes, Le Cannet, Sibiu și Târgu Mureș.

Campioana Franței a venit la Blaj cu un important contingent de tinere voleibaliste provenind din Rusia, între care și noua senzație Anastasia Lyashko (18 ani).

La Volero Le Cannet joacă, din acest an, Victoriia Russu, cea mai bună marcatoare a campioanei României în ultimele două sezoane.

Sursă foto: Facebook Volei Alba Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax