Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vrei să fii antreprenor și să obții finanțarea afacerii tale din fonduri europene?

Publicat

Universitatea Româno-Germană din SIBIU te invită să te înscrii la ultimul curs de „Competențe antreprenoriale”, pe care îl organizează prin proiectul cu finanțare europeană, START IN BUSINESS, în județul Alba, în luna septembrie a anului 2018.

Cursul de formare antreprenorială se desfășoară modular și pe durata lui vei învăța cum să lansezi și să dezvolți o afacere.

Te vom iniția în bazele antreprenoriatului, astfel încât să obții cunoștințe practice despre atragerea clienților și a consumatorilor, analiza concurenței și a pieței, analiza resurselor și a activităților firmei, modele de afaceri, marketing aplicativ, finanțarea afacerilor, identificarea elementelor de risc ale unei afaceri și multe altele.

Vei afla ce calități trebuie să aibă un antreprenor de succes și vom avea grijă să-ți dezvolți abilitățile necesare pentru reușita în afaceri.

Te vom ajuta apoi să identifici cea mai potrivită idee de afacere pentru tine și îți vom oferi suport teoretic și practic la întocmirea unui plan de afacere cu care să creezi cel puțin două locuri de muncă în mediul urban.

Dacă ideile tale sunt convingătoare și dacă planul de afacere întocmit de tine va fi selecționat, vei primi un suport financiar de până la 40.000 de Euro prin FSE-POCU (Program Operațional Capital Uman 2014-2020) și vei primi asistență de specialitate pentru a menține funcționarea întreprinderii nou înființate.

După finalizarea cursului, vei primi certificat de absolvire, recunoscut de Ministerul muncii și justiției sociale, precum și de Ministerul educației naționale.

Nu ezita! Înscrie-te la ultimul nostru curs de „Competențe antreprenoriale” accesând adresa:  https://bit.ly/formstart
Fără taxe de înscriere ori participare!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. vvplo

    marți, 07.08.2018 at 15:47

    adresa?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax