Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

”Yard Sale” la Alba Iulia. Campanie umanitară de strângere de fonduri pentru construcția unei școli în Etiopia

Publicat

yard sale

Reprezentanții Bisericii Penticostale organizează la Alba Iulia o campanie de strângere de fonduri pentru construcția unei școli generale în orașul Ziway din Etiopia.

„Zâmbet pentru Etiopia” este un proiect special de misiune externă derulat de Asociația Philippi Vision în colaborare cu Agenția Penticostală de Misiune Externă – APME, prin care oamenii încearcă ajutorarea populației extrem de sărace din țara africană.

Suma necesară pentru prima fază a proiectului este de 4.000 euro, însă costul estimativ total este în jur de 70.000 de euro. Prima fază a proiectului se va desfășura în perioada 5 – 15 mai 2019. Prima fază a proiectului implică chestiuni organizatorice, respectiv alegerea fimelor ce se vor ocupa de proiectarea și construcția școlii.

Pentru a strânge fonduri, la Alba Iulia va fi organizat un ”yard sale”, adică un târg unde oamenii își vor putea vinde lucrurile de care nu mai au nevoie: de la îmbrăcăminte, încălţăminte și accesorii și până la podoabe şi mici decoraţiuni, în stare foarte bună, aduse spre vânzare din motive care de cele mai multe ori ţin lipsa spaţiului de acasă ori pentru că mai merită să fie folosite.

Târgul are loc sâmbătă, 13 aprilie 2019, între orele 10.00 – 16.00, la Centrul Creștin Alba Iulia (strada Livezii nr. 42h – în spate la Mall).

În cadrul proiectului, în Etiopia vor pleca Florin Lupean de la Biserica Flacăra Închinării din Alba Iulia și David Murza de la Biserica Sfânta Treime din Bistrița.

Pentru întrebări sau mai multe detalii despre acest proiect misionar, organizatorii pot fi contactați pe pagina lor de facebook sau prin următoarele modalități:
E-mail: [email protected]
Telefonic: 0742.775.080 (persoană contact: Florin Lupean)  sau  0755.133.500 (persoană contact: David Murza)


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jan

    marți, 09.04.2019 la 20:03

    asta intr o tara care are mii de scoli cu buda in curte.
    noaptea mintii!1

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT mortal pe Autostrada Sebeş-Sibiu. Camion răsturnat pe carosabil, şoferul a decedat

Publicat

tir rasturnat

Un bărbat şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier grav petrecut duminică seara pe A1 Sebeş-Sibiu, între localităţile Aciliu şi Apoldu. Acesta conducea un camion care s-a răsturnat pe carosabil. Potrivit IPJ Sibiu, traficul rutier este îngreunat, iar Poliţia face cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul. Camionul este răsturnat pe banda de […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

Intervenție nocturnă a ISU Alba la Cugir, pentru asanarea unui câmp de muniția rămasă neexplodată

Publicat

pompieri-isu-incendiu-noaptea_7

Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, Detaşamentul Alba Iulia, a fost chemată să intervină, duminică seara, la Cugir. Potrivit reprezentanților instituției, este vorba despre asanarea unui teren de muniţia  rămasă neexplodată. UPDATE: Reprezentanții ISU au anunțat că este vorba despre 4 proiectile vechi de aruncător, de calibru 82 mm. Reprezentanții instituției nu […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Standarde mai stricte privind emisiile de dioxid de carbon pentru autoturisme și camionete, în Uniunea Europeană

Publicat

poluare masini

Standarde mai stricte privind emisiile de dioxid de carbon pentru autoturisme și camionete au fost adoptate de Consiliul Uniunii Europene, potrivit Ministerului Transporturilor. Între 2025 și 2029, atât autoturismele, cât și camionetele vor avea obligația de a emite cu 15% mai puțin CO2. De asemenea, ținta este ca din 2030, autoturismele noi să emită, în […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Șoferul care a produs accidentul mortal de la Strungari, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a fost REȚINUT

Publicat

Șoferul din Pianu de Jos care a produs accidentul din noaptea de sâmbătă spre duminică, la Strungari, în care un alt tânăr în vârstă de 30 de ani și-a pierdut viața, a fost reținut pentru 24 de ore. În momentul producerii accidentului șoferul se afla sub influența alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate