Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Yard Sale” la Alba Iulia. Campanie umanitară de strângere de fonduri pentru construcția unei școli în Etiopia

Publicat

yard sale

Reprezentanții Bisericii Penticostale organizează la Alba Iulia o campanie de strângere de fonduri pentru construcția unei școli generale în orașul Ziway din Etiopia.

„Zâmbet pentru Etiopia” este un proiect special de misiune externă derulat de Asociația Philippi Vision în colaborare cu Agenția Penticostală de Misiune Externă – APME, prin care oamenii încearcă ajutorarea populației extrem de sărace din țara africană.

Suma necesară pentru prima fază a proiectului este de 4.000 euro, însă costul estimativ total este în jur de 70.000 de euro. Prima fază a proiectului se va desfășura în perioada 5 – 15 mai 2019. Prima fază a proiectului implică chestiuni organizatorice, respectiv alegerea fimelor ce se vor ocupa de proiectarea și construcția școlii.

Pentru a strânge fonduri, la Alba Iulia va fi organizat un ”yard sale”, adică un târg unde oamenii își vor putea vinde lucrurile de care nu mai au nevoie: de la îmbrăcăminte, încălţăminte și accesorii și până la podoabe şi mici decoraţiuni, în stare foarte bună, aduse spre vânzare din motive care de cele mai multe ori ţin lipsa spaţiului de acasă ori pentru că mai merită să fie folosite.

Târgul are loc sâmbătă, 13 aprilie 2019, între orele 10.00 – 16.00, la Centrul Creștin Alba Iulia (strada Livezii nr. 42h – în spate la Mall).

În cadrul proiectului, în Etiopia vor pleca Florin Lupean de la Biserica Flacăra Închinării din Alba Iulia și David Murza de la Biserica Sfânta Treime din Bistrița.

Pentru întrebări sau mai multe detalii despre acest proiect misionar, organizatorii pot fi contactați pe pagina lor de facebook sau prin următoarele modalități:
E-mail: zambetpentruetiopia@gmail.com
Telefonic: 0742.775.080 (persoană contact: Florin Lupean)  sau  0755.133.500 (persoană contact: David Murza)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jan

    marți, 09.04.2019 at 20:03

    asta intr o tara care are mii de scoli cu buda in curte.
    noaptea mintii!1

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax