Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zece pacienți cu COVID pe secția ATI, la Spitalul din Alba Iulia. De luni se redeschide secția de la Aiud cu 20 de paturi

Publicat

Momentan, în județul Alba, zece persoane care au o formă puternică de COVID sunt internate pe secția ATI a spitalului din Alba Iulia. 

Însă, pentru a face față cazurilor de îmbolnăviri din județ, autoritățile din Alba iau măsuri de creștere a capacității de paturi ATI pentru bolnavii de COVID. 

În acest sens, de luni, la Spitalul din Aiud, vor exista 20 de paturi ATI COVID, unde vor fi tratați cei cu o formă agresivă a bolii.

De asemenea, și la Blaj vor fi amenajate 2 paturi de ATI pentru pacienții COVID.

La Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia vor fi amenajate 2 paturi de terapie intermediară. Mai exact, vor fi două paturi care vor avea o sursă de oxigen pentru pacienții cu o formă medie a bolii.

La Sebeș, tot de luni, vor fi 8 paturi COVID pediatrie, adică pentru copiii și tinerii care contractează virusul și au nevoie de îngrijiri medicale.

Dacă situația se va agrava, în funcție de necesitate, se vor amenaja pe parcurs și alte paturi COVID în diferite unități medicale din județ.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate