Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de şoferi amendaţi de Poliţie, în judeţul Alba, după ce au trecut prin loc nepermis. Patru şoferi au rămas fără permise, pentru că nu au dat prioritate

Publicat

trecere pietoni OMV alba iulia Peste 60 de pietoni din judeţul Alba s-au ales cu amenzi de la Poliţie, luni, în cadrul unei acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere în care sunt implicaţi acest tip de participanţi la trafic. De asemenea, patru şoferi au rămas fără permise, pentru că nu au dat prioritate pietonilor. Poliţia atrage atenţia cu privire respectarea normelor rutiere privind traversarea drumului public.

Acţiunea s-a derulat în 14 decembrie, cu participarea poliţiştilor rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Cu această ocazie, au fost sancţionaţi contravenţional, 65 de pietoni care s-au angajat în traversarea drumului prin loc nepermis.

Totodată au fost depistaţi şi sancționați contravenţional patru conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor. Complementar, le-au fost suspendate permisele de conducere, pentru 30 de zile.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 7.140 lei.

Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă pietonilor să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax