Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Tromboane, tube, trompete și flaute pe scena din Piața Cetății, la Festivalul Muzicii de Fanfară

YouTube video

Publicat

Festivalul Muzicii de Fanfară, aflat la cea de-a IV-a ediție, a adus pe scena din Piața Cetății trei formații din Alba și Cluj, dar și pe fetele din ansamblul „Arieșul Ritmic” din Cîmpeni. Timp de peste două ore, muzicienii au cântat piese clasice de fanfară, dar și preluări moderne din repertoriile unor artiști consacrați, cum ar fi Queen, Toto Cutugno sau Pet Shop Boys.

Pe tot parcursul concertului, în fața scenei s-au aflat majoretele de la „Arieșul Ritmic”, care au susținut tempo-urile cu mișcările și pompoanele lor. Pe lângă muzica de fanfară, în programul concertului au fost prevăzute și câteva interludii pop, în care fetele au reușit să își demonstreze la maximum talentele coregrafice. Vioaie, colorate și cu o rezistență de invidiat în condiții meteorologice nu tocmai prietenoase, micile dansatoare au animat evenimentul cu energia lor.

Duminică a fost ultima seară a Festivalului Muzicii de Fanfară, ediția a IV-a, iar pe scena din Piața Cetății au urcat Fanfara din Petrești- Alba și Fanfara „Promenada” din Câmpia Turzii și Fanfara județului Alba, de la Centrul de Cultură „Augustin Bena”.

Vedeți mai jos câteva imagini foto-video de la eveniment:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax