Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jandarmii i-au adus cadou de ziua sa o amendă de 200 de lei. Bărbat de 43 de ani din Blaj sancționat pentru cheful din toiul nopții

Publicat

Un bărbat de 43 de ani din Blaj a fost sancționat contravențional de jandarmi după a început petrecere a de ziua sa la ora 02.20. Muzica dată la volum maxim i-a deranjat pe vecinii care au chemat oamenii legii.

„De mai multe ori am atras atenţia asupra faptului că organizatorii de petreceri trebuie să respecte câteva reguli, statuate de lege, pentru evitarea unui disconfort pentru cei din jur. Cu toate acestea, încă mai există situaţii – din fericire, tot mai rare – în care unii dovedesc o înclinaţie deosebit de mare pentru distracţie şi chefuiesc la ore târzii din noapte, într-o totală lipsă de respect faţă de vecini şi spre exasperarea acestora.

Cel mai recent caz de acest fel a fost constatat de jandarmii din municipiul Blaj, marţi 30 iulie, la ora 02.20. Alertat prin apel la 112, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă pe strada Crişan din localitate deoarece un cetăţean asculta muzică la un volum mult prea mare pentru a fi tolerat de ceilalţi locatari. În scurt timp a fost identificat vinovatul: un bărbat de 43 de ani, care, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a încercat să-şi motiveze comportamentul prin faptul că îşi sărbătorea ziua de naştere, el fiind născut în ziua de 30 iulie. Jandarmii i-au explicat norma legală pe care o încălcase, iar la final l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei” se arată în comunicatul transmis de jandamri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax