Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Activitate educativ-preventivă desfășurată de IPJ Alba la Albac, în cadrul proiectului „Expediţie în Carpaţi”,

Publicat

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a organizat, joi, la Albac, o activitate educativ-preventivă în cadrul proiectului „Expediţie în Carpaţi”, ce are ca scop resocializarea şi reintegrarea delincvenţilor şi implicarea concretă în viaţa comunităţii.

Activitatea organizată de poliţişti a constat în desfăşurarea unui concurs de conducere a bicicletei în poligon, la care au participat 5 echipe a câte 4 elevi de la Centrul de Reeducare Buziaş, Centrul de Reeducare Tg. Ocna, Fundaţia „Yoyo” Bucureşti, Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti şi Clubul Copiilor Cugir.

Beneficiarii proiectului sunt 100 de elevi – 50 minori delincvenţi internaţi în Centrele de Reeducare Tg- Ocna şi Buziaş, iar 50 sunt elevi cu rezultate foarte bune la învăţătură şi purtare de la Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti, Fundaţia „Yoyo” Bucureşti şi Clubul Copiilor din Cugir.

Pe primul loc s-a situat echipa de la Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti, pe locul II echipa de la Clubul Copiilor Cugir iar locul III a fost ocupat de echipa de la Centrul de Reeducare Buziaş. Pentru implicarea în această activitate, minorii au fost recompensaţi cu diplome şi premii.

Cel mai important obiectiv al acestui proiect este stabilirea şi consolidarea unei relaţii între cele două categorii de minori. Minorii de la centrele de reeducare realizează astfel că pot avea şansa să aibă şi alt drum în viaţă, nu numai cel al infracţionalităţii.

La final, poliţiştii Serviciului Rutier, le-au adresat copiilor câteva recomandări pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, pe perioada cât stau în judeţul Alba cât şi pe perioada vacanţei de vară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax