Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două săli de cinema, construite la Alba Mall. Consilierii locali au supus la vot Planul Urbanistic de Detaliu

Publicat

După câțiva ani în care a vedea un film la cinema era, pentru mulți albaiulieni, un motiv de a face o excursie într-un alt oraș, ei ar putea să fie scutiți de acest efort, în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat. Două noi săli de cinema ar putea fi construite în Alba Iulia, în incinta centrului comercial Alba Mall. Planul Urbanistic de Detaliu pentru construcția cinematografelor va fi supus la votul consilierilor locali în ședința extraordinară de miercuri, 28 august.

„SC Mall Alba SRL solicită Consiliului Local Alba Iulia aprobarea documentației PUD – Extindere complex comercial Mall Alba prin construirea a două săli de cinema. Documentația a fost întocmită de B.P. Străjan SRL. Potrivit documentului, regimul de construire este cuplat cu complexul comercial existent”, se precizează în document.

Construcția va fi amplasată în partea de nord a complexului comercial, în stânga, în partea dinspre strada Tudor Vladimirescu. Regimul maxim de înălțime admis este de 8 m.

Construcția celor două săli de cinema este propusă pe actuala zonă verde, amplasată diametral opus cu spălătoria auto, pe o suprafață de 618 mp. Accesul la cinema nu modifică actualele caracteristici ale circulației pietonale existente, accesul se va realiza direct din strada Tudor Vladimirescu. Spațiul comercial este racordat la toate tipurile de rețele tehnico-edilitare existente în zonă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cezar

    sâmbătă, 31.08.2013 at 18:03

    Doamne ajuta !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax