Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Băiat de 11 ani lovit de o maşină la ieşire din Miceşti spre Şard. Traversa drumul cu tatăl său printr-un loc nepermis

Publicat

Marţi seara, un copil în vârstă de 11 ani a fost accidentat de o maşină, la ieşirea din Miceşti spre Şard. În urma impactului, copilul a fost transportat la spitalul din Alba Iulia.

Din primele cercetări ale poliţiştilor copilul se afla cu tatăl său pe drumul de la ieşire din Miceşti spre Şard. Vroiau să treacă strada printr-un loc nepermis. În momentul traversării, copilul s-a smuls de mâna tatălui şi a fost lovit de o maşină marca Volkswagen.

UPDATE: La ora 21.14, pe strada Zlatnei, în Miceşti, A.B.C. (54 de ani) din Alba Iulia, aflat la volanul autoturismului Volkswagen, l-a acroşat pe minorul C.F.N. (11 ani), din localitatea Şona, care a traversat strada neregulamentar, prin loc nepermis. A suferit leziuni corporale şi a fost transportat al spitalul judeţean, unde a fost diagnosticat cu TCC minor, grad zero şi contuzii în zona coloanei şi a braţului. Copilul nu a rămas internat.

Şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului în momentul producerii accidentului.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, “la ora 21.14, pe str. Zlatnei, din localitatea Miceşti, Adam B.C., de 54 ani, domiciliat în Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat un minor de 11 ani care a traversat strada în mod neregulamentar, prin loc nepermis.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul Judetean Alba, unde a fost diagnosticat cu traumatisme minore, fără a rămâne internat în spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager care a evidenţiat faptul că nu a consumat băuturi alcoolice şi a fost transportat la Spitalul Judetean Alba unde i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax