Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: O mașină s-a răsturnat pe un câmp în localitatea Făgetu de Jos. Un tânăr de 24 de ani a ajuns la spital

Publicat

Un accident rutier a avut loc joi seara, în jurul orei 22.00, în localitatea Făgetu de Jos din comuna Poiana Vadului, în Munţii Apuseni. O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile. Un echipaj ISU Alba a intervenit pentru scoaterea unei persoane care a rămas blocată în autovehicul.

Din primele informații, mașina era condusă de un bărbat. Aceasta s-a răsturnat pe un câmp în localitatea Făgetu de Jos.

Bărbatul are 24 de ani și este localnic. Se deplasa cu un autoturism marca ARO, neînmatriculat. Imediat după ce a fost descarcerat, șoferul a fost transportat de urgență la Spitalul din Cîmpeni, unde i s-a acordat tratament medical de specialitate.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 22.10, poliţiştii Postului de Poliție Poiana Vadului au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe un drum peste câmp situat pe raza localităţii Făgetu de Jos, un autoturism s-a răsturnat, iar conducătorul auto este încarcerat.

La faţa locului s-au deplasat şi echipajele de la ISU Cîmpeni şi de ambulanţă, victima fiind descarcerată şi transportată la spitalul din Cîmpeni, prezentând mai multe leziuni.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că S.L., de 24 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe un drum în rampă, a pierdut controlul asupra acestuia şi a fost prins sub autoturismul care s-a răsturnat.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax