Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident în Mirăslău: Primarul comunei, Gigel Alexandru, a fost rănit după ce a intrat cu mașina într-un șanț de beton

Publicat

Un accident rutier a avut loc sâmbătă seara, pe DN1, în comuna Mirăslău. O mașină care se deplasa din direcția Cluj Napoca – Alba Iulia a derapat și a ajuns într-un șanț de beton. La volan se afla primarul comunei Mirăslău, Liviu Gigel Alexandru (PDL), care, în urma impactului, a fost rănit și transportat la spital.

Potrivit IPJ Alba, mașina era condusă de primarul comunei Mirăslău, Liviu Gigel Alexandru, de 59 de ani. Acesta a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat cu mașina într-un șanț de beton. În urma impactului, a suferit leziuni și a fost transportat la Spitalul din Aiud pentru îngrijiri medicale de specialitate. Acesta era singur în mașină în momentul accidentului.

Potrivit unor surse, starea primarului este destul de gravă, iar în aceste condiții un echipaj medical îl va transporta la spitalul din Târgu Mureș.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 20.11, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie produs pe  DN 1, pe raza localității Miraslău,  judeţul Alba.

Din primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat faptul că A.L.G., de 57 ani, din comuna Miraslău,  în timp ce a condus un  autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare pe un sector de drum în curbă, carosabil umed și  ploaie torențială,  a pierdut  controlul direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu șanțul din beton situat în partea dreaptă  a direcției de mers Turda – Alba Iulia.

În urma accidentului, conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde i s-a stabilit diagnosticul de fractura cervicală, ulterior fiind transportat la Spitalul Judeţean Târgu Mureş.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax