Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ştirea ta pe Alba24/ FOTO – VIDEO: Potop cu grindină la Pianu. Gheața de doi centimetri a făcut prăpăd în gospodăriile oamenilor

Publicat

grindina Natura s-a dezlănţuit în comuna Pianu din județul Alba, duminică seara. După o ploaie cu grindină, stratul de gheaţă a atins 5 centimetri, iar pe ulițele satului Pianu de Sus s-au format puhoaie de apă. Grindina a făcut ravagii în curțile oamenilor și în culturile agricole.

Grindina a căzut după o ploaie torenţială care a durat circa 30 minute. Pâraiele s-au umflat, iar râul Pianu a ieșit din matcă și a inundat mai multe terenuri din zonele apropiate.

Prăpădul cel mai mare a fost în localitatea Strungari, unde au fost inundate și câteva gospodării aflate în apropierea podurilor.

O ambulanță SMURD și două autospeciale de pompieri s-au deplasat în zonă.

Un cititor Alba24 din Pianu ne-a transmis mai multe imagini și un scurt video de la prăpăd.

UPDATE: ISU Alba a transmis luni că Garda de intervenție Sebeș și Detașamentul de pompieri Alba Iulia au intervenit duminică, în localitatea Strungari, pentru evacuarea apei din două beciuri, apă provenită în urma unei ploi torențiale de scurtă durată.

YouTube video

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax