Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Bucurii pentru copii”, acțiune umanitară pentru casele de copii cu dizabilități, desfășurată de Parohia Petrești

Publicat

12250723_897068763708343_1102021976_o Parohia Ortodoxă Petrești I, Protopopiatul Sebeș, în colaborare cu Centrul de voluntariat al bisericii, a inițiat, pentru al doilea an consecutiv, o acțiune umanitară care a constat în strângerea de alimente pentru casele de copii cu dizabilități Sfânta Ana și Sfânta Maria din Alba Iulia.

Acțiunea s-a desfășurat la începutul Postului Nașterii Domnului și, timp de o săptămână, credincioșii parohiei au donat alimente de primă necesitate, din cămara proprie. Alături de aceste produse, aceștia au mai adăugat zahăr, ulei, făină, orez, paste făinoase și dulciuri.

Un rol esențial în această activitate l-au avut tinerii din cadrul Centrului de voluntariat Petrești I și doamnele din Comitetul parohial, care s-au implicat în realizarea acestei campanii.

„Urmând pilda Samarineanului milostiv, credincioșii parohiei noastre s-au mobilizat pentru a întinde o mână de ajutor copiilor cu dizabilități din centrele de plasament. Ei au dăruit din suflet produse cât mai naturale, știind că acești copii sunt cu nevoi speciale. Demersul lor se integrează într-un proiect mai amplu, inițiat de Patriarhia Română în cadrul Anului omagial al misiunii parohiei si mănăstirii azi”, care are scopul de a-i ajuta pe cei sărmani, având conștiința că și acești copii sunt ai noștri”, a declarat părintele Marius Slevaș, preot paroh la Parohia Petrești I.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax