Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Consiliul Județean Alba are un nou Șef Serviciu în cadrul Serviciului Administrativ. Paul Hațegan, singurul candidat pe post, a obținut 8.75 de puncte

Publicat

prefectura institutia prefectului consiliul judetean alba Marius Paul Hațegan este noul șef la Serviciu administrativ din cadrul Consiliului Județean Alba. Acesta a fost singurul candidat pe post și a obținut un punctaj final de 8,75.
Consiliul Județean Alba a publicat rezultatele concursului pentru postul vacant de Şef Serviciu în cadrul Serviciului Administrativ. Singurul care și-a depus dosarul și a putut participa la concurs a fost Paul Hațegan care, potrivit CJ Alba „ îndeplineșe condiţiile de participare, iar dosarul depus conţine toate cele necesare pentru înscrierea la concurs, drept pentru care candidatul este declarat “admis” pentru participarea la concurs.”
În urma interviului și concursului, organizate în perioada 8-11, ianuarie, Paul Hațegan a obținut 8,75 de puncte și a fost declarat admis.
Noul șef de serviciu din cadrul Serviciului Administrativ a fost funcționar public la Consiliul Județean Alba în departamentul de informatică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax