Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Fără candidat la primărie, vor trei locuri în Consiliul Local Alba Iulia. Partidul M10 și-a prezentat lista pentru alegerile locale

Publicat

IMG_6046 Monica Macovei a fost prezentă, sâmbătă, la Alba Iulia unde a lansat candidații Partidului M10 pentru alegerile locale. Lista este una scurtă și are doar trei nume, din care niciunul pentru fotoliul de primar. Marius Rusu, Veronica Sandu și Bogdan Gavrilă vor candida pentru funcțiile de consilieri locali ai municipiului Alba Iulia. La evenimentul de lansare a candidaților au fost prezenți în jur de 50 de oameni, majoritatea simpatizați ai partidului sau prieteni ai celor trei viitori candidați. 

Cu mai puțin de o lună până la începerea campaniei electorale, partidul M10 și-a lansat candidații pentru consiliul local Alba Iulia. Partidul nu și-a desemnat un candidat și pentru primărie, iar pentru CL sunt doar trei oameni care nu au mai făcut politică până în momentul de față.

Aceștia s-au prezentat pe rând, iar primul care „a spart gheața” a fost Marius Rusu.

IMG_5987 „Am 30 de ani, sunt căsătorit și am doi copii. De profesie sunt informatician și momentan lucrez ca și programator web, și tocmai pentru că îmi doresc un viitor mai bun pentru familia mea și pentru copii, pentru că vreau să fac o schimbare din interior, am ales să mă alătur acestei echipe și să candidez la consiliul local. Nu pot să promit foarte multe, însă având în vedere teza mea de informatician, îmi doresc o informatizare a administrației publice lucru pe care îl văd posibil” a declarat Marius Rusu.

Prezentarea a continuat cu Veronica Sandu de 35 de ani, de profesie psiholog.
„Am ales această formațiune politică pentru că mi se pare că era nevoie de oameni curați, care nu au mai făcut politică, oameni din popor. Sper să ne sprijiniți în 5 iunie. Alegerea mea ca și meserie de psiholog este din dragul pentru oameni, lucru care m-a îndemnat să aleg această foramțiune politică. Îmi doresc să facem o schimbare la nivel conștient” a spus Veronica Sandu

IMG_6047 Bogdan Gavrilă, un tânăr de 31 de ani, este al treilea candidat al M10 pentru funcția de consilier local al municipiului Alba Iulia.
„Nici eu nu mi-am dorit să fac politică sau să ajung aici, dar Ciprian ( nr. Președintele M10 filiala Alba Iulia) a reușit să mă convingă și în timp ce am construit această organizație locală am aderat tot mai mult la ideile lui și am ajuns la concluzia că am 30 de azi, mai am o jumătate de viață în față și o să trăiesc în acest oraș și poate nu îmi place cum sunt condus în acest moment” declară Bogdan Gavrilă.

După prezentarea candidaților, președintele M10 Alba Iulia, Ciprian Cucu a prezentat și un plan de acțiune al partidului. Se pare că acesta nu a fost foarte bine informat și a venit cu idei aproape imposibile de realizat din funcția de consilier local.

Printre propunerile aduse de acesta se află „reamenajarea cinematografului Dacia ca un cinematograf de filme non-comerciale”, lucru imposibil având în vedere că fostul cinematograf nu se află în administrația primăriei Alba Iulia.

În ceea ce privește lipsa unui candidat la primăria Alba Iulia și posibila susținere a lui Mircea Hava pentru un nou mandat, Monica Macovei spune că Hava a făcut multe pentru oraș dar după cum vede din ceea ce îi spun colegii din teritoriu, încă mai sunt lucruri de făcut.

„Eu în general cred că mandatele trebuie limitate, acum nu vorbesc de domnul Hava. A făcut multe pentru acest oraș, a făcut multe, cetatea este foarte frumoasă, și arată mult mai bine decât multe alte orașe din România dar nu din acest motiv nu am pus candidat. Credem că se poate și mai bine, lumea se schimbă și mereu este loc de mai bine și vrem să venim cu această generație de oameni tineri care au idei noi. Sigur nu vrem o generație Șova-Ponta și cu Ghiță. Nu critic ceea ce a făcut primăria și consiliul județean, dar am văzut de la șeful filialei M10 Alba că încă mai sunt lucruri de făcut” a declarat Monica Macovei.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. moga

    duminică, 17.04.2016 at 00:04

    marius rusu e tanar printre ei si e destul de naiv daca crede ca asfaltarea unei gropi de la el din cartier il face potrivit pentru functia de consilier local

    • blog blog sa-naltam

      duminică, 17.04.2016 at 11:31

      mircea rusu nu este cumva unul dintre bloggerii oficiali ai lui Mircea Hava de acum cativa ani? Uite asa isi baga Hava oameni in CL si pe filiera M10……
      M10-PSD-PNL….aceeasi mizerie

      • moga

        luni, 18.04.2016 at 11:23

        nu nu. aia erua altii, liviu stanciu si dodra adrian

        • cucu

          luni, 18.04.2016 at 11:43

          a fost si rusu…..100% !! de fapt este si prieten cu cei doi (nici o problema ca sant prieteni) si au facut parte din acelasi grup de bloggeri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax