Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: “Descoperă Scrisoarea din Cetate”. Vizitatorii de la Noaptea Muzeelor au fost provocaţi să găsească obiective istorice din Alba Iulia

Publicat

18557057_1126030930876977_8185278062584983899_n Vizitatorii muzeelor din Alba Iulia au fost provocaţi să descopere, sâmbătă, obiective istorice din Cetate, în cadrul unui eveniment organizat de primărie, prin Muzeul Principia.

Participanţii la concursul “Descoperă Scrisoarea din Cetate” au avut ocazia să cunoască mai bine Cetatea Alba Carolina, prin descoperirea obiectivelor istorice ale acesteia într-un mod creativ și incitant, au spus organizatorii.

Au trebuit să identifice răspunsurilor la o serie de întrebări legate de acestea. Întrebările au avut la bază o serie de indicii relevante pentru fiecare obiectiv inclus în traseul concursului. Au fost disponibile 250 de “scrisori” cu indicii.

La fiecare obiectiv nou descoperit, participanții au aflat următorul indiciu, către următorul obiectiv. La finalul traseului, fiecare participant a avut nu doar satisfacția descoperirii Cetății, ci și a Scrisorii Cetății, o scrisoare caligrafică de tip pergament, realizată de artiști caligrafi, ce i-a așteptat la ultimul obiectiv din traseu (Muzeul Principia).

foto: Ania Ciolacu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax