Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident pe DN1, la Unirea: Un bărbat din județul Suceava a adormit la volan și a intrat cu mașina în remorca unui camion

Publicat

politie

masina politie rutiera alba Un accident rutier a avut loc joi, pe DN 1, pe raza localității Unirea. Un bărbat de 41 de ani din comuna Bunești, județul Suceva, în timp ce conducea un autoturism, a adormit la volan și a intrat cu mașina în remorca unui camion staționat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 iulie, în jurul orelor 06.50, pe D.N. 1, la kilometrul 424, pe raza localității Unirea, B.C., de 41 de ani, din comuna Buneşti, judeţul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, a adormit la volan, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu remorca unui camion, staţionat regulamentar în parcarea amenajată în afara părții carosabile a sensului de mers Aiud – Turda.

În urma accidentului, o minoră, pasageră în autoturism, a suferit fracturi, iar două femei, de 38 şi 67 de ani, au suferit leziuni uşoare, toate victimele fiind transportate la spitalul din Aiud.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax