Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe DN1, lângă stația Petrom din Oarda. Trei mașini implicate și o persoană rănită. Trafic blocat pe un sens de circulație

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut miercuri, în jurul orei 14.00, pe DN1, în zona stației Petrom din Oarda. Au fost implicate trei autoturisme, iar în urma impactului o persoană a fost transportată la spital, în stare conștientă. Traficul a fost blocat pe sensul Alba Iulia – Sebeș, pe timpul cercetărilor la faţa locului.

Un autoturism Ford Fiesta a fost lovit din spate de o autoutilitară și a fost proiectat pe contrasens într-un jeep.

Accidentul s-a petrecut în momentul în care şoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 39 de ani din Alba Iulia, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de maşina Ford Fiesta care circula în faţa sa, condusă de un tânăr în vârstă de 31 de ani din Alba Iulia, a lovit-o şi în urma impactului aceasta a fost proiectată pe sens opus, unde a fost acroşată de un autoturism de teren, marca Land Rover, condus de un şofer din Cluj. Conducătorul auto din Ford a ajuns la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 04.12.2013, ora 13.58, pe DN 1, la km. 374, pe raza municipiului Alba Iulia, M.I.I., de 39 de ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea o autospecială în direcţia Alba Iulia – Sebeș, nu a păstrat distanța corespunzătoare faţă de un autoturism condus de C.I.E., de 31 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Cluj Napoca.

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale ușoare, iar o tânără în vârstă de 25 de ani, din Alba Iulia, pasageră în același autoturism, a suferit leziuni la nivelul braţului drept şi al omoplatului, rămânând sub supraveghere medicală în spitalul din Alba Iulia.

Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Ovidiu

    miercuri, 04.12.2013 at 16:09

    Mare minune ca abia acum a avut loc un accident in singura intersectie cu intrare in Oarda de Jos. Domnul Hava a facut sens giratoriu la noua pensiune a dpmnului Mercurean ca doar e mai profitabil, in loc sa faca unde e nevoie. Multumim.

    • @Ovidiu

      miercuri, 04.12.2013 at 22:36

      De cand se afla DN 1 in administrarea Primariei? Intreb si eu asa…

      • Ovidiu

        joi, 05.12.2013 at 14:45

        Cu toata stima domnule bugetar. Aceeasi intrebare o am si eu.

  2. bono

    miercuri, 04.12.2013 at 19:00

    Corect! Se aude la primarie?

  3. alex

    joi, 05.12.2013 at 08:31

    este al șaptelea accident cu victime în acea zonă trebuie să avem victime pt.a.se lua măsuri?

  4. vasile

    joi, 05.12.2013 at 09:26

    domnule primar,prin 2005 cand s a construit elit s a demarat si constructia intersectiei de la petrom oarda unde s a instalat un scuar care separa sensurile de mers spre sebes si alba iulia . Acesta insa a fost abandonat fara a mai fi amenajat cu indicatoare si marcaje astfel aflandu te in fata lui la iesire dinspre oarda nu exista nici un indicator de incadrare incat de multe ori incercand sa iesi dinspre oarda spre alba m am trezit cu masina venind dinpre alba pe contasens . aviz urmatoarelor accidente . multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax