Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Baschet: CS Universitatea – BC Galactica Braşov, 81-42

Publicat

Formația de baschet feminin a început noul an în forță. După ce au umilit, în partida amicală, Universitatea Cluj, sâmbătă, baschetbalistele albaiulience au mai  făcut o „victimă” și anume BC Galactica Brașov. Meciul a fost condus, de la un capăt la celălalt, de trupa pregătită de George Lăncrănjan, în vreme ce ambițiile fostelor albaiulience – Chirilă și Teocan – au fost zadarnice. Cele două nu au reușit să pună probleme serioase echipei noastre.

Rezultatul final, 81-42 (pe sferturi 22-8, 21-6, 21-19, 17-19) a fost gustat pe deplin de cei aproximativ 200 de spectatori prezenți în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Antrenorul George Lăncrănjan s-a declarat surprins de faptul că echipa lui s-a impus la această diferență de scor. ”A fost o partidă surprinzător de ușoară, mă așteptam să fie un pic mai grea, nu că n-au jucat foarte bine Brașovul, dar mă așteptam să fie un rezultat mai strâns, pe final. Toate partidele vor fi grele, în Divizia A toate partidele sunt grele și le tratăm cu maxim de seriozitate. Sper să terminăm pe locul 9, acum îmi iau informații despre celelalte echipe”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor principal CS Universitatea LPS Alba Iulia.

În opinia antrenorului albaiulian, Ana-Maria Chirilă și Andrada Teocan nu au creat mari probleme echipei pe care o pregătește. ”Nu ne-au pus probleme foarte mari,  nici un meci nu seamănă cu celălalt. Le urez succes la fete, în continuare”, a mai spus George Lăncrănjan.

Punctele formației albaiuliene au fost realizate de: Luiza Voinea 18, Elena Dincă 17, Alexandra Uiuiu 14, Volha Tămărgeanu 13,  Adina Pop 11,  Bianca Voica 5, Oana Precup 2, Silvia Grădinaru 1.

Aveţi, în continuare, „filmul” meciului, urmărit de Alba24.ro:

UPDATE: Ora 17.40 SC Universitatea LPS Alba Iulia a obţinut prima victorie oficială din 2011, la capătul unui meci spectaculos. La o diferenţă de 39 de puncte faţă de BC Galactica Braşov, scorul final a fost de 81-42 pentru formaţia noastră. Cea mai bună marcatoare a meciului a fost Luiza Voinea, cu 18 puncte.

UPDATE: Ora 17.14 S-a încheiat cel de-al treilea sfert în meciul dintre SC Universitatea LPS Alba Iulia şi BC Galactica Braşov, iar, cu zece minute înainte de final, tabela indică 64-33. Braşovencele nu pot face faţă presiunii venite din partea albaiulicencelor şi nu au reuşit nici un minut să creeze probleme echipei noastre.

UPDATE: Ora 16.40 În urmă cu câteva minute, s-a încheiat al doilea sfert, cu albaiuliencele la conducerea jocului. Acestea s-au detaşat pe tabelă, scorul fiind 43-14 pentru trupa pregătită de George Lăncrănjan. Deşti se anunţa cel mai greu meci din acest an, CS Universitatea a rezolvat ecuaţia acestei partide în doar două sferturi, situându-se la o distanţă confortabilă faţă de adversare.

UPDATE: Ora 16.20 A început sfertul doi.

UPDATE: Ora16.15 La finele primului sfert, formaţia din Alba Iulia conduce detaşat pe tabela de marcaj, scorul înregistrat la capătul primelor 10 minute de de joc fiind 22-8. Noul an pare să prindă „în priză” echipa antrenată de George Lăncrănjan, trupa albaiuliană „făcând instrucţie” cu  Galactica Braşov.

Formaţia de baschet feminin CS Universitatea LPS Alba Iulia a debutat, astăzi, în noul sezon. În meciul cu Galactica Braşov, ce se desfăşoară în aceste momente, antrenorul George Lăncrănjan a mizat pe următorul „5”: Luiza Voinea, Volha Tămărăgean, Alexandra Uiuiu, Elena Dincă şi Adina Pop. După 3 minute de joc, tabela din Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” indica scorul de 9-2, în favoarea echipei noastre. La vizitatoare, a început partida, ca titulară, şi fosta echipieră a  Universităţii, Ana-Maria Chirilă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax