Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Administratorul unei firme de exploatare a lemnului din Zlatna, amendat. Poliţiştii au confiscat 45 mc de material lemnos

Publicat

lemn taiatAdministratorul unei firme de exploatarea a lemnului de la Zlatna a fost amendat de poliţişti, în urma unui control. Oamenii legii au confiscat 45 de metri cubi de material lemnos.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 17 mai, poliţiştii Serviciului Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în colaborare cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba au verificat modul în care o societate comercială din Zlatna, specializată în exploatarea materialului lemnos, a respectat normele legale în domeniu.

În urma controlului, poliţiştii au constatat că, în perioada 12 decembrie 2016 – 13 aprilie 2017, societatea a expediat material lemnos din platforma primară a partizei, fără respectarea condiţiilor de legalitate din domeniu.

Reprezentantul societății comerciale a fost sancţionat contravențional, conform art. 19 din  Legea nr. 171/2010, iar ca măsura complementară s-a dispus confiscarea celor 45 de metri cubi de material lenos, în legătură cu care nu au fost respectate normele legale incidente.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax