Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Cricăul se dezvoltă în continuare cu liberalii. Emil Lupșan, candidat pentru un nou mandat

Publicat

Emil Lupsan_candidat primar PNL_Cricau Emil Lupșan conduce destinele Cricăului de mai mulți ani și foarte multe dintre proiectele de modernizare din comună se leagă de numele său. Candidează pentru un nou mandat de primar, din partea PNL, fiind convins că nimic nu este imposibil pentru un primar gospodar, ce are dorința de a schimba în bine viața oamenilor.

Până acum, el s-a ocupat de introducerea apei potabile printr-o rețea de 35 km, ce alimentează localitățile Cricău, Craiva și Tibru; introducerea rețelei de gaze naturale pe o lungime de 22 km în Cricău, Craiva și Tibru; introducerea rețelei de canalizare pe o lungime de 14 km în Cricău și Craiva; reabilitare și modernizare drumuri și străzi comunale; reabilitare și modernizare școli și grădinițe în Craiva, Tibru și Cricău; modernizarea Căminului Cultural Cricău și constuirea unui Cămin Cultural la Tibru; construire bază sportivă multi-funcțională (teren de tenis de câmp, de fotbal, sala de fitness); reabilitare Cabinet de Medicină de Familie în Cricău.

Alături de echipa de consilieri a PNL Cricău și cu ajutorul Consiliului Județean, condus de Ion Dumitrel, Emil Lupșan are în vedere realizarea de noi proiecte ambițioase: extindere rețele de gaze naturale, apă și canal acolo unde e nevoie; continuarea modernizării și reabilitării drumurilor și străzilor; reabilitarea DC 72 Craiva – proiect în derulare; reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural Craiva; îmbunătățirea serviciului de colectare a gunoiului și salubrizarea permanentă a comunei; amplasarea unui transformator de înaltă tensiune în Cricău; păstrarea și promovarea tradițiilor și obiceiurilor locale; valorificarea turistică a Cetății Dacice de la Piatra Craivei; sprijinirea permanentă a tinerilor în vederea rămânerii acestora în comunitatea locală; realizarea de spații verzi și spații de joacă pentru copii; racordarea la canalizare a tuturor gospodăriilor de pe raza comunei Cricău.

PNL Alba – publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax