Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Horenii ştiu ce vor! Corneliu Olar, candidat liberal pentru funcţia de primar la Horea

Publicat

Corneliu Olar Horea Au trecut trei săptămâni de la începerea campaniei electorale pentru alegerile de duminică, 5 iunie – locuitorii comunei Horea au ca primă preocupare lucrările de primăvară, agricole, ieșirea cu animalele pe pășune la munte, cât și alte activități de zi cu zi.

Toți cei cinci candidați la funcția de primar al comunei Horea, pe lângă campania electorală ce se desfășoară într-un climat de liniște și respect unul față de celălalt, își au și ei preocupările de zi cu zi, ca și cetățeni, un lucru lăudabil pentru această comună.

Din discuțiile purtate cu moții din Apuseni – în această campanie electorală – am constatat că domnul Ion DUMITREL, președintele Consiliului Județean Alba și candidat al PNL ce deschide lista pentru Consiliul Județean, este privit ca un PRIETEN al moților din Apuseni și de pretutindeni, având în vedere preocuparea sa pentru dezvoltarea acestei zone. Tocmai de aceea și eu îi rog pe toți cetățenii cu drept de vot să voteze lista de consilieri județeni a PNL în fruntea căreia se află Ion DUMITREL.

Moții sunt răspândiți în toate zonele județului Alba, începând cu municipiul Alba Iulia condus de Mircea HAVA, care le poartă grijă și respect. De aceea, merită votat încă un mandat de primar, alături de lista de consilieri locali a PNL pentru municipiul Alba Iulia.

Îi rog pe moții din Apuseni, dar și pe cei din alte zone ale județului , precum Sebeș, Zlatna, Abrud, Câmpeni, Teiuș, Blaj, Aiud și Ocna Mureș, să acorde un vot HOTĂRÂT candidaților PNL pentru funcțiile de primar și consilieri locali, la alegerile de duminică, 5 iunie.

Cu stimă și încredere,

ADEVĂRATUL DEPUTAT AL MOȚILOR,

Corneliu OLAR

PNL Alba – publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax